En reise tilbake i tid

Nå er vi i gang med full flytting. Det ser ikke ut her hjemme og jeg gremmes over hvor mye ting jeg har som jeg ikke har kvittet meg med.. Tror jeg har fylt 2-3 boss-sekker med dritt.. Men jeg har også funnet mange ting som betyr noe for meg og som jeg skal ta vare på hele livet. Skrap for andre men for meg står det for så mange gode minner ♥ Så nå skal jeg ta dere med inn i min lille minne banan-kasse.

Øverst lå et bilde av meg og min barndomsvenninne Maru fra Palma. Hennes foreldre og mine foreldre var veldig gode venner. Hun er halvt fra Venezuela og halvt fra Argentina, men de bodde i Mallorca og gjør det forsatt. Jeg husker jeg elsket å ha på meg den fine flamenco kjolen. Den har mamma laget og det var den fineste av alle. Håper hun har den liggende enda. (jeg er hun med det største hodet forresten).

Så fant jeg kjøpekontrakten til den første leiligheten jeg kjøpte selv i Oslo. Den fikk jeg i mai 2012 på mitt første år på høyskolen. Det var litt stort og jeg følte meg veldig voksen (selvom jeg bare var 20 år). Men å gå på visning alene, ha møte og signere kontrakt - det var stas!

Noe annet jeg fant var drakten min fra når jeg spilte i Gimle Basketballklubb. Her spilte jeg i mange år og vi var veldig gode. Jeg var nummer 6 på laget mitt. Jeg var også basketball dommer i helgene og etterhvert trente jeg et 98-lag.

Sommeren 2012 dro jeg på barskolan i Magaluf. Ikke noe jeg anbefaler noen men jeg hadde en av de kuleste og morsomste somrene ever! Jeg hadde alltid lyst til bli bartender, men det var bare frem til jeg ble 20 og deltok på dette kurset som gikk over 3 uker. Etter at jeg kom hjem så ble jeg veldig mett på det å stå i bar og skjønte at dette egentlig bare er en oppvaske-jobb.

Dette arket betyr så mye for meg! Det er første turen til meg og Audun. Vi reiste 16.juni 2014 og kom hjem en uke senere. Denne reisen fikk jeg av Audun til bursdagen min (17.juni). Så da feiret vi 22 års dagen min der nede og vi hadde en veldig fin uke.

Så fant jeg fløyten vi brukte for å lage bråk i Alanya. Jeg reiste sommeren 2013 sammen med to venninner, Cathrine og Susanna. Vi hadde to sinnssykt fine uker der og var ute omtrent hver kveld. Kommer aldri til å glemme den turen!

Denne bamsen har jeg alltid hatt i sengen og den kalte jeg for Bimboline. Hun er utrolig myk og snill og jeg har kost mye med Bimboline, men jeg har også grått mange tårer på magen hennes. Opphavet til navnet er fordi det var en dust i 7 klasse som kalte meg for bimbo, jeg var litt for ung til å forstå hva det betydde, men jeg trodde det var positivt så da kalte jeg bamsen min for Bimboline.

På første bilde er det jeg og en venninne som heter Lejla. Hun var mitt største idol og var litt som en storesøster for meg. Vi hadde krangler, men vi hadde det også sinnssykt kjekt sammen! Ser dere fødselsmerke på magen min? Andre bilde er det meg og Tito, min bestefar i Argentina. Jeg ble nok kjent med han når jeg var liten men jeg husker han ikke så godt nå. Han døde i 2009 så jeg rakk ikke å bli kjent med han i voksen alder.

Dette nøkkelklippet har jeg tatt vare på for det representerer alle tre årene jeg har vært med i fadderuken på Markedsshøyskolen. Første året var jeg fadderbarn og ble kjent med mange kule folk. Andre året var jeg fadder sammen med to venninner og hadde en knall uke og siste året var jeg Team leder sammen med en kompis og da hadde vi ansvaret for hele linjen vår. Det siste året var definitivt det beste.

Også var det albumet jeg har hatt siden jeg var kanskje 6-7 år. Der ligger det bilder av meg og min familie fra jeg var nyfødt frem til jeg var 8-9 år. Så mange gode og fine minner.

På torget i Bergen med en utstoppet bjørn.

Siste skoledag i Palma før vi flyttet til Norge. Alle gikk med uniform hver dag men jeg gikk med vanlige klær siden jeg bare stakk innom for å si ha det. Hun på bilde var min bestevenn i klassen. Hun var trilling faktisk.

Bilde bare for å vise hvor flink jeg var til å male, haha

Har mange flere bilder men de kan jeg vise dere en annen gang. Kunne ønske jeg var flinkere til å fremkalle bilder i papir slik at jeg kunne laget flere album.. Det er jo så koselig og verdifullt! Nå skal vi ta en pause fra flyttingen og leting av nytt bosted. Vi har nemlig ikke funnet det enda og jeg stresser ræva av meg. Henger på finn.no døgnet rundt. Håper alle har en fin torsdag.

Marta Alise

Liker

Kommentarer