En onsdag i matbilder

Frokost og lunsj:

Jeg verket sånn i går tidlig, at det ble ikke mat før 12 tiden. Da hadde jeg ikke lyst på et knekkebrød eller egg, som jeg vanligvis spiser, men heller tunfisksalat! Oppskrift på den kan du finne HER.

Middag:

Middag spiser vi alltid alt for sent men i går ble det i 6 tiden og det er helt ok i forhold til det vi pleier. I dag ble det kylling med pasta og grønnsaker. Sykt godt! Legger ut oppskrift på den her på bloggen snart :-)

Kveldsmat:

1/2 boks kesam med jordbær og 2 ss honning. Jeg har fått helt dilla på honning! Hatet det før men er glad for at Audun fikk meg til å smake på det flere ganger :-)

I dag stod jeg opp tidlig å dro på trening, ukens tredje økt. Jeg håper jeg er like flink de resterende dagene denne uken! Synes bare det er vanskeligere å komme seg på trening nå når det er kommet snø. Vil egentlig bare være hjemme å se på serier og leve det gode liv, haha :-) Håper dere har en fin torsdag. I morgen er det helg, hurra 💗

Marta Alise

Liker

Kommentarer

lenaaaserud
lenaaaserud,
Åh det så utrolig godt ut!!! Jeg er selv fan av kesam og frukt, men aldri prøvd honning i - og det er jeg jo bare nødt til å prøve. Håper du legger ut oppskriften på pastaen, for den har jeg så lyst til å lage 😃
nouw.com/lenaaaserud
Helene
Helene ,
Nam tunfisksalat<3 det er sååå godt!:) du legger alltid ut så mye godt blir så sulten haha!
IP: 82.99.3.229