en onsdag i bilder

Hei dere! Jeg har ikke hatt verdens beste bloggmotivasjon de siste dagene og det beklager jeg. Vet det er kjipt å klikke seg inn også er det ingen oppdateringer.. Jeg skal skjerpe meg og ja, jeg har mange gode innlegg på lager! Så ikke dropp meg, please 🙏😂

I går hadde vi en skikkelig kosedag med svigermor. Vi startet på IKEA i Kristiansand før vi dro videre til Sørlandssenteret. Timene gikk SÅ fort! Tenkte vi skulle rekke 10 butikker.. Men plutselig var klokken 5 og da var det tid for å dra hjem å spise middag.. Men vi ble noen IKEA-ting rikere da. Gleder meg til å vise dere!

De viktigste sitter bak, ikke sant? 😂

Elsker disse blomstene hos svigers! Det har vært sommer her hele denne uken. Helt til i dag har det vært 30 grader og strålende sol! Utrolig at vi får sommer helt til midten av september! Veldig kjekt når man kanslenge på seg en kjole og solbriller også er man good - to - go! Men i dag ser det ut som høsten er her.. Vi får se om vi har noe særlig sommer igjen. Vi har i hvertfall forskjøvet vinteren en del!

Reker, karbonader, salat, baguette, sitron og oljer

Etter en deilig middag stakk vi på kino med kusinen til Audun og svigermor. Vi så Miracles of Heaven - en utrolig skjønn, trist og fin film! Den må dere se :-)

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg ta litt bilder til ett innlegg jeg har skrevet! Vi blogges om litt! 


Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så herlig da, her er det full sommer og 25 varme grader☺️ kos dere masse☺️
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
herlig <3 her også! :-O
nouw.com/martaalise
Helene
,
Alltid de viktigste bakerst, haha! Reker og sommer det er så godt <3
martaalise
martaalise,
Veronicabt
Veronicabt,
Så fine bilder! Dette hørtes ut som en veldig koselig dag! 😀
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
:D Takk <3 ja veldig koselig!
nouw.com/martaalise