en lørdag på en fredag

Da er jeg igjen i leiligheten alene.. Buhu! Hadde overnatting av en venninne og det var så koselig. Vi startet på senteret i går kveld for jeg måtte kjøpe en liten bursdagsgave til svigerfar. Etterpå gikk vi på Egon og skeiet skikkelig ut! Wohoo! Vi tok lørdagskosen på en fredag :-) Hamburger og oreokake <3 Vi delte desserten da ;-) Smarte som vi er!

Kvelden hadde vi hjemme hos meg med litt drinker og Friends <3 Vi elsker Friends begge to! Du vet du har funnet en god venn, når hun har like god humor som deg selv ;-) Haha! Og vi fikk selvfølgelig med oss Norske Talenter også! Det er jo så kjekt program. I år har vi faktisk en venninne som var med, og vi fikk sett henne noen sekunder. Haha! Så gøy å se kjent folk på tv!

Arendal er så fin på kvelden! Håper de lar julelysene stå til sommeren, haha :-) Disse bildene er knipset med mobilen. Kvaliteten er kanskje ikke all verden, men dere ser hvor fint det er sant? Jeg irriterer meg litt over snøen, men den lyser jo opp byen!

I kveld skal jeg faktisk ikke gjøre en dritt. Hadde egentlig tenkt til å ha en treningsøkt, men jeg er for sliten etter i går. Tror jeg tar den økten i morgen. Det blir fjerde økt denne uken. Jeg er fornøyd <3 Det er så gøy å være motivert. Nå har jeg hatt over 2 mnd med gode økter hver uke, og jeg er forsatt ikke lei! Kan ikke bli bedre <3 Håper det varer til jeg er 80! Først da, kan jeg hvile ;-) Haha!

legg meg gjerne til på snapchat: martalise <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer