En lørdag i mars

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne filme dagen vår en gang, og det ville jeg egentlig i dag. Men så har Audun blitt skikkelig dårlig. Feber, vondt i halsen og ikke helt i sine fulle fem.. Synes så synd i han, for når Audun sier han har det vondt, da har han det vondt. Han er vanligvis aldri syk og klager ikke på noe.. Blir bilder i dag, men film snart ;-)

Holdt meg unna bloggen i hele dag for jeg har vært sykepleier som dere skjønner. Noen timer ut på dagen tok vi oss en liten tur ut for å handle og besøke en venn av Audun som ikke har det så bra... Forteller mer om dette i morgen. Ellers har vi brukt litt tid på boken og jeg har fått helt dilla på ertesuppe... Ikke noe jeg lager selv da, det er Toro sin, men den er SÅ god!!

Nå ligger pasienten godt tilrigget i stuen og koser seg med litt godt vi har kjøpt inn. Isted lagde jeg også pizza til oss. Jeg har tent alle lys og gjort det skikkelig koselig her hjemme! Vi har sett på tv og nå skal vi se film. Forslag?

Håper dere har en fin lørdag og at det ikke bare er oss som er usunne i kveld :-) Haha..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mbk
mbk,
Så utrolig koselig! 😃
ikke at audun er syk da..
nouw.com/mbk
martaalise
martaalise,
Haha, nei 😋 uff. Håper han er bedre i morgen!
nouw.com/martaalise
Utrolignok
Utrolignok,
Så kos. God bedring til Audun 😊
nouw.com/utrolignok
martaalise
martaalise,
Takk for det 😃 <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Den pizzaen så knallgod ut<3 masse god bedring til Audun 😊 Kjedelig det ikke ble noe video som dere hadde planlagt :/ men det er jo bare å ta igjen når han er frisk 😊
martaalise
martaalise,