en lørdag i Arendal

På fredag spurte Audun meg om vi ikke kunne dra ned til byen og gå på senteret. Det var visst noe han likte å gjøre godt når han var yngre. Og jeg som trodde at det bare var oss jenter som likte det! Husker jeg gledet meg til lørdagen for da dro jeg alltid ned med venninnegjengen enten på storsenteret eller til byen med bussen. Det var så kjekt! Så i går gjorde vi det da. Vi har jo den luksusen med at vi kan gå til byen og det tar ca 5 minutter - sykt deilig!
I byen handlet vi litt gaver og litt mat til tacoen i går. Jeg har to lillesøstre som fyller 18 og 21 år med en måneds mellomrom så jeg har stresset litt siden vi skal hjem til Bergen neste uke. Kan ikke komme uten noe. Begge burdagene er ganske store, spesielt @melisajohansen sin.
I byen var det SÅ mye liv. Det er det som er så herlig med fint vær, alle trekker ut i gatene. Vi visste ikke det men det var bondens marked i byen. Vi kjøpte munker og de var sykt gode. Har dere smakt det før?

bondens marked

Dette er munker :-) Smaker som en veldig god bolle..

Så kjekt at dere likte Auduns innlegg! Han er så flink til å sette ord på følelsene sine. Jeg er så stolt av han! Kunne ønske han blogget mer :-) 

Nå skal vi ut å trene. Hva skal dere bruke søndagen på?

____________________________________________________________________________________________________

Følg dagen min på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Fiona
,
Veldig fine bilder. Arendal ser ut som en veldig fin by.
martaalise
martaalise,
:D det er den!
nouw.com/martaalise
Monika
,
Så flotte bilder du tar, Marta. Hr du fotograf utdanning?
martaalise
martaalise,
det var snilt sagt! Tusen takk <3 nei det har jeg ikke!
nouw.com/martaalise
Helene
,
for en diger såpebobble! Varme munker det er såå godt det, farlig godt om de er litt myke i midten, utrolig fin outfit <3
martaalise
martaalise,
Jeg hadde aldri smakt munker før jeg :-O Er det noe typisk Sørlandsk?
nouw.com/martaalise