en liten vårrengjøring

Alle burde unne seg en liten vårrengjøring og i dag tenkte jeg å lage en enkel liten guide til dere som liker å føle dere fresh :-) Det er jo veldig deilig å være velstelt nå som det begynner å bli vår og sommer... Jeg starter alltid med å dusje i 10 minutter og da er jeg klar for min egen lille spa-rutine!

___________________________________________________________________

SKRUBB - skrubb, skrubb, skrubb vekk det vonde! Neida, haha :-) Jeg elsker å lage egne skrubber og om du trykker HER finner du min favoritt. Veldig enkelt og veldig god! Jeg skrubber både lepper, ansikt, kropp og føtter med denne før jeg skylder meg godt i dusjen.

HÅRMASKE - Samtidig som jeg skrubber kroppen, så liker jeg å ta håret i samme slengen. Invester i en god hårmaske eller lag din egen med hjelp av 1 dl kokosolje og 1/2 dl majones. Det blir en utrolig fin glans i håret etterpå! Skyll godt i dusjen og la håret få ett par hårolje-dråper i tuppene. Jeg er alt for dårlig til å bruke hårolje men håret blir jo bare så fint og mykt når jeg husker det.

ANSIKTSMASKE - Når huden er varm og åpen etter dusjen er det lurt å ta en ansiktsmaske. Jeg liker å bruke den 2-3 ganger i uken. Synes huden blir så deilig og myk etterpå! Det er så herlig å ta den på seg og legge seg ned på sofaen i 30 minutter til den stivner. Husk to agurker på øynene da ;-) Hehe!

FØTTER OG HENDER - Er det noe jeg hater, så er det når hendene mine er ustelt. Jeg har ikke de fineste neglene siden jeg har brukt så mye akrylnegler, men jeg prøver å holde de fine med lyserosa neglelakk slik at de ser rene og pene ut. Med føttene er jeg litt mer kreativ og bruker litt mer farge. Når jeg har slike spa-dager som dette så tar jeg vekk hard hud, filer, ordner neglebånd, klipper neglene, rensker de for shit, tar på de farge og gir de en god skrubb etterpå. Husk fotkrem til slutt :-)

DRIKK SITRONVANN - For å få prikken over i-en når man har en hjemme-spa må man lage til litt sitronvann som renser systemet. La vannet renne med lunkent vann og skjær opp sitronbiter. Bland godt og tilsett noen agurkskiver. Det skal ikke være varmt vann, men lunkent! VIKTIG!

du vil føle deg som ny etter dette!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Åh savner og ha tid til dette.. #småbarnslivet
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
Heheh! Ta deg tid <3 skaff en barnevakt noen timer <3 😃
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Lettere sagt enn gjort 😊 vi har ingen familie her ... Får ta det igjen når lillemor begynner i barnehagen etterhvert 😅
nouw.com/maylisee