en liten titt

Hei dere :-) Jeg fikk sove hele 8 timer natt til i dag. Tenkte jeg skulle våkne uthvilt og glad, men jeg var skikkelig sutrete. Hadde allerede lagt en avtale om å trene klokken 1100 i dag tidlig, så da var det bare å få kroppen inn i treningsklær og snøre på meg treningssko. Det ble 30 min på sykkel og 20 min på mølle etterfulgt av litt styrke. Ikke noe å juble for, men jeg kom meg gjennom lørdagstrening på en dag jeg bare ville bli i senga - hehe :-)

Etter trening stakk meg og Kristin opp her og spiste restene fra lunchen på torsdag. Det var en kyllingsalat. Så digg! Jeg er i litt bedre humør nå og det kommer godt med siden jeg skal i bursdag. Eneste jeg mangler nå er å finne antrekk og skrive et kort til gaven. Jeg tror jeg kanskje kjører samme antrekk som i går.. Må se ann :-) Jeg må i hvertfall gjøre alt for å føle meg vel, for jeg er så trøtt! I morgen skal jeg slappe av og få unnagjort ting jeg har utsatt hele uken.

marmorfat her

Dette marmor-fatet fikk jeg tidligere i uken. Det var mye større og tyngre enn jeg trodde. Ble så positiv overrasket. Ekte marmor er så fint! Vet ikke om jeg skal bruke det til lysfat eller jeg skal ha det på kjøkkenet med oljer og krydder. Vi får se. Ble i hvertfall veldig fornøyd med det <3

Lenge før jul fikk jeg spørsmål om hvilke smykker og øredobber som var mine favoritter og om jeg kunne vise frem samlingen min. Vel, samlingen min er superstor for jeg elsker pynt, men jeg har tatt bilder av de jeg går med mest og liker best. Supergøy at dere spør. Har også fått spørsmål om mine favoritt gensere og det kommer. Om det er flere "mine favoritter"-type innlegg dere vil ha, så rop ut!

Alt jeg har er juggel, så det er ikke noe dyre øredobber og armbånd her. Men jeg er så knyttet til dem! Jeg elsker å kjøpe fine øredobber som skiller seg ut. Har de i årevis og om de blir ødelagt, så kjøper jeg samme - om jeg kommer over de igjen. Hehe.

Det jeg bruker mest er øredobber. Jeg er ikke flink til å bruke ringer, smykker og armbånd. Prøver å bli flinkere til det :-) For det er jo veldig fint. Jeg har bare Auduns stemme om at han ikke liker masse smykker overalt i hodet. Haha. Han er morsom da. Han liker det enkelt <3

Disse ugle-øredobbene kjøpte jeg på Gina for kanskje 6 år siden. Jeg har bare gått med de to-tre ganger, men jeg elsker de! De pynter opp samlingen min og er råstilige! Sjeldent jeg finner en anledning til dem og jeg synes ikke at jeg kler sorte øredobber siden jeg er mørk. Men det stopper meg ikke fra å kjøpe de, hehe.
Sommeren er helt klart sesongen for store og fargerike øredobber som jeg liker best. Da er det lett å matche de med lyse klær. Nå går det i mye ringer i gull/sølv. De grønne øredobbene over gleder jeg meg sånn til å gå med! De kjøpte jeg på Zara i sommer. Så stilige :-)

For at jeg skal kjøpe store øredobber så må de være unike. Vanlige øredobber har jeg nok av fra før av. Det er også ett pluss om jeg kjøper de i utlandet. Det er ofte sånn at når det først er noen kule og fine øredobber her hjemme i Norge, så har alle de samme.

Nå tenker jeg på hvilke jeg skal ta på meg i dag. Men først må jeg finne antrekk. Er ikke så mange valg nå som det er vinter og jeg kan ikke velge øredobber og senere antrekk slik som om sommeren.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lykkeliii
Lykkeliii,

De ugle øredobbene er bare så kule !! 😻 ha en fin lørdag 🎉🤞🏼

nouw.com/lykkeliii
martaalise
martaalise,
:D jaa!! Vet! <3
nouw.com/martaalise
Marita
Marita,

Så mange fine og kule øredobber <3 Vil gjerne se mer av slike innlegg. F.eks favorittbukser om vinteren/ sommeren, favoritt-topper, farger du liker å kle deg i, hvilken type sminke osv. Ha en fin, fin dag videre 😊

martaalise
martaalise,
Tusen takk Marita! Så gøy med litt tips 😃 <3
nouw.com/martaalise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229