en liten skatt

Good morning! Jeg skal til å gå, jeg skal på julemarked og en liten minikonsert med de små. Men har skrevet et lite innlegg på forhånd til dere <3 Dette er så koselig å dele! I forrige uke fant jeg denne skatten jeg fikk av mamma når jeg var to år gammel. Et brev som er skrevet oktober 1994 når mamma var ute å fløy. Hun var flyvertinne i nesten 20 år og i mine fem første leveår. Dette brevet har hun skrevet fra Huntington Hotel i San Fransisco. Jeg er sikker på at hun savnet meg så mye at hun måtte få det ned på papiret <3 Det kan ikke ha vært lett for noen av oss og spesielt ikke henne å vite at jeg var på andre siden av jorden uten henne. Flinke og fine mamma <3 Jeg hadde en jente som passet på meg, som en nanny - også hadde jeg pappa. Men han jobbet også mye. Utrolig takknemlig for å ha denne skatten og nå føler jeg at jeg har foreviget den med å ta digitalt bilde av den og lagt den ut her.

I brevet står det;

Kjære Martita (det blir alle Marta`er kalt når de er små, av familie og venner)

Her er din mamma, som tenker masse på deg på andre siden av jorden. Vi snakker hver dag, men jeg savner deg veldig mye uansett. Jeg har sett en liten jente på tv som er mer eller mindre på din alder og det minnet meg om deg. Hun gikk opp trappetrinn som var alt for store for de små beina hennes. Også sang hun en sang. Det var som å se deg.

Jeg tenker på hvordan du blir når du er stor og voksen. Vil du være like glad i meg eller blir jeg en masete mamma for deg? Jeg ønsker å være din venninne, og at vi vil ha det like fint slik vi har det nå mellom oss. Uansett, du er min skjønne lille jente. Jeg elsker deg, mamma.

Så glad for at jeg klarte meg og kan si at mamma har gitt meg det beste av det beste <3 Hun har gitt meg den fineste oppveksten. Kunne ønske jeg kunne reist til 1994 for å fortelle henne at det kom til å gå bra med meg og at vi selvfølgelig skal være venner. Bestevenner <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Inger
,
Har aldri sett et slikt forhold mellom datter og mor før =) Det dere har er helt spesielt. Virker som du oppriktig mener at hun er din bestevenninne.
Lisa
,
Moren min er også min bestevenninne ❤ Jeg kunne ikke tenkt meg det noe annerledes ❤❤