en liten oppgradering i interiøret

(annonselinker)

lammeskinn her, stueteppe her, lammeskinn i grått her

God lørdag <3 Her hjemme går det i babysteps. Jeg stod opp i går kvart på to om natten og var våken i 24 timer før jeg la meg kvart på to igjen i natt. Så fredagen i går var hard, men utrolig gøy! Jeg var først med Samira på senteret her i Arendal, også kom Therese ned for å spise lunch. Veldig koselig. Jeg var ikke hjemme i mer enn ett par timer før jeg stakk til Kristiansand med to venninner og avsluttet kvelden på Søgne med Therese igjen. Hun holdt stand up og jeg ble med som støtte og kamerakvinne :-) Superkjekt <3 Jeg hadde to timer med henne her hjemme før jeg stakk videre til Kristiansand, og da gjorde vi om på hele stuen min. Jeg begynte om natten for jeg fikk ikke sove. Kastet ut ting jeg ikke vil ha her, ryddet og ommøblerte. Så når hun kom så hjalp hun meg og kom med flere tips. Hun er så flink med interiør! Kunne vært interiørdesigner. Hun ser ting på en litt annen måte og er nådeløs når det kommer til å holde på ting. Jeg er så knyttet til tingene mine, men hun har fått leiligheten til å se mer ryddig ut! Jeg er storfornøyd. Jeg flyttet hyllen til et annet sted, og det er den jeg ville vise dere. Har også lagt mindre ting på den denne gangen for det så veldig rotete ut med alle tingene. Jeg er storfornøyd!

serveringsbrett her

Jeg har lenge ønsket å gå over fra sølv til gull for jeg elsker gull.. Og siden jeg er eneste sjefen her hjemme, så ble valget enkelt. Sorry Audun. Men vi har sølv i alle andre rom. Jeg trengte ikke å kjøpe inn noe nytt, for jeg har så mye gull. Så istedenfor å ha en blanding, som jeg har hatt de siste 6 månedene, så har jeg kun gull i stue og kjøkken nå. Deilig. Gir meg så mye glede!

karaffler her

JULEGAVETIPS! Disse karafflene kjøpte jeg til Audun for noen juler siden. Han elsker de, og jeg synes de er fint til pynt. Så de fikk lov til å bli. Det er den perfekte julegaven til kjæreste/pappa/bror! Selv om de ikke drikker whisky eller cognac, så er det stilig pynt!

Jeg har kastet ut alle bøkene. For hvem prøver jeg å lure? Jeg leser jo ikke. Vet at en stue uten bøker er for dummies. Men jeg har alle bøkene et annet sted, så de lagrer jeg til et eventuelt hus slik at Audun får laget det biblioteket han ønsker seg. Haha. Jeg tok frem de bøkene som er fin på hyllen og som gir meg inspirasjon. Haha :-) Det er en jente som bor her, så da er det på tide at det kommer tydeligere frem. Til våren skal jeg kjøpe lyserosa puter!

aviskurv her

Denne kassen er så sjarmerende! Den fant vi ute for tre år siden, det var egentlig søppel. Så jeg spraylakkerte den i sort og har brukt den som aviskurv. Men siden jeg har en fin og gull aviskurv i kroken der, så bruker jeg den nå til å samle alle spritflaskene mine. Dette var Therese sin idé og den likte jeg veldig godt. For det blir veldig rotete med alle fargene. Og jeg vil ikke gi slipp på dem heller. Jeg drikker de aldri, de fleste er uåpnet, men har samlet siden jeg var 17 år... I love them <3 En dag får jeg min egen bar!
Interiørtips! Har du noen kule flasker, så pynt opp med dem! Om de er tomme kan du fylle de med vann eller saft for å få farge på den!

Se så fint det ble <3 Denne hyllen stod et helt annet sted før, men nå er den flyttet ved siden av sofaen og tven. Skal vise dere mer når resten av stuen er ferdig slik at dere kan se forskjell.

Interiørtips! Om du har en hylle som står tomt nede, er det stilig med noen pynteputer!

I dag er planen å gå en hard tur med en venninne. Jeg er så fornøyd med å være i gang med trening og jeg føler meg mye bedre! <3 I kveld skal vi spise taco og se film. Vi blogges senere! Vil gjerne vise dere mine black Friday kjøp!

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Beingaldiss
Beingaldiss,
Ååh så fint det er hos deg!😍 takk for tips med pynteputene, det var lurt. Hvor er gullanasen fra?
nouw.com/beingaldiss
martaalise
martaalise,
den er to år gammel da.. men kjøpte den på kremmerhuset. er så glad i den ❤️
nouw.com/martaalise