En liten oppdatering

I dag våknet vi til første offisielle dag i leiligheten. For en følelse! Vi sov som to små barn og koste oss veldig i går kveld. Det var jo litt oppstyr rundt det med innlegget mitt i Aftenposten men likevel har vi det bra. Det er mange, mange som bryr seg og noen av dere lurer på om jeg er lei meg. Ja, det går jo innover meg når folk ikke forstår hva jeg skriver, eller ikke vil forstå og dømmer meg veldig hardt. Men så legger jeg ned pc og mobil også ser jeg på Audun også bare ler vi. Haha.. Det er herlig, å ha en som holder rundt meg uansett hva og trøster meg om det skulle være nødvendig. Jeg har også dere som er så utrolig søte og sender meg utrolig mye støtte. Tusen takk.

Hello fra to slitne flyttekaniner. Vi har fått gjort en del i dag og det har dere sikkert merket siden jeg ikke har rukket å oppdatere bloggen. Vi har fikset sofa (sykt heldig, siden vi regnet med at det var flere ukers leveringstid på den) og TV! Vi gikk for en veldig flott lys grå sofa og stoooor TV! Så nå blir det havregryn og knekkebrød til middag hver dag frem til påsken, haha :-)

Her er litt detaljebilder fra det som er "fint" her i leiligheten. Rotet ligger omhverandre men det har jeg vist nok av her inne, i hvertfall for noen dager.

Audun er spent på den nye tven, i skrivende stund ligger han på gulvet å skrur.. Vi manger tvbenk da.. Håper vi får fikset det i morgen. OG teppe...

Her er sofaen vår. Vi tenkte, eller jeg tenkte å kjøre svart og hvitt med litt gull detaljer. Jeg er et sølvtrynet og har kjørt sølv så lenge jeg kan huske så endelig nå ville jeg ha gull. Men så kjøpte vi lys grå sofa og det passet jo ikke med gull. Men så prøvde vi oss litt frem med litt puter og pynt vi hadde og jammen meg ble det fint. Kanskje ikke lett for dere å se nå, men gleder meg til å vise dere sluttresultatet og kanskje overbevise noen av dere som mener at gull og grått IKKE passer sammen. Jeg vil ha noe annerledes og derfor går jeg for dette.

Nå skal jeg sitte meg ned å svare på alle som har skrevet til meg. Til nå har jeg rukket å svare ca 30-40 stk og har over halvparten igjen.. Alle skal få svar. Vet ikke om alle i kommentarfeltet her inne fortjener det, men vi får se hva jeg orker. Det er litt tungvint å svare alle som skriver stygt, det er selvfølgelig mye lettere å svare de positive eller mindre kritiske. Men de ekle, tar tid for jeg blir lett provosert og kan sikkert skrive ting jeg gjerne vil ta tilbake etter 2 minutter. Dere som kjenner meg, vet hva jeg snakker om, haha :-) Men jeg setter likevel pris på alle som har tatt seg tid til å skrive til meg og jeg har lest meldingene jeg har fått personlig 10 ganger i dag.

Marta Alise

Liker

Kommentarer