en liten fristelse midt i uken

- a delicious treat -

God morgen fine folk! Vanligvis legger jeg ut onsdag og søndags-oppskrifter men de siste ukene har jeg sløvet litt pga Sør-Afrika. Trodde jeg skulle rekke å lage noe der nede, siden vi hadde kjøkken de siste dagene, men slik ble det ikke dessverre! Men jeg skal ta det igjen, har store mat-planer for bloggen :-) Jeg er forresten heldigvis på bedringens vei, HURRA! Lengter sånn etter å ha topp energi, humør og matlyst :-) Jeg spiser, men maten smaker ikke så godt. I går laget jeg noe jeg fikk veldig lyst på; brownies! Men siden jeg hadde så lite igjen av ingrediensene, så ble det to brownies cups, om jeg kan kalle det, det?

Dette ble min lunch og middag og jeg skal si det smakte så godt! Hadde jeg hatt litt mer smakssans hadde den nok smakt enda bedre! Så jeg må nok lage den når jeg blir frisk også ;-) Her er oppskriften:

______________________________________________________________________________________________________________________________

du trenger:

100 gr mørk sjokolade, 2 egg, 1,5 hvetemel, 2 dl sukker, 1 ts bakepulver, 100 gr smør

_________________________________________________________________________________________________________

slik gjør du: 

Sett ovnen på 175 grader. Smelt smør i en panne og hell over sjokoladen. Sjokoladen bør brekkes skikkelig opp i ruter slik at det går fortere å smelte. Rør godt. Mix sukker og egg sammen før du tilsetter sjokolade-blandingen. Hell så hvetemel og bakepulver oppi og rør alt godt sammen. Sett i ovnen i 25 minutter. Ikke la den stå inne lenger, da blir den ikke rennende og seig inni.

__________________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter sjekk ut kategorien "mat og trening".

Marta Alise

Liker

Kommentarer