En liten baby sammen med Audun

Tenkte jeg skulle starte uken med å dele disse fine bildene av Chanel. Jeg tok de forrige uke hjemme hos svigers på en av de mange solfylte dagene vi tilbragte der oppe. Chanel koste seg sånn. Både i solen og i hagen deres.
Nå har vi hatt Chanel i noen uker og skal ha henne i to uker til. Det blir trist å gi henne fra seg og jeg har virkelig likt å passe på henne sammen med Audun. Vi ble en liten familie med en gang hun begynte å bo her og det er koselig å dele på ansvaret sammen med Audun. Vet at det å få barn er veldig annerledes og mye større, men det har føltes som at vi deler på en liten baby og det var vært en deilig følelse. Rart å si det, men kanskje noen hundeeiere forstår hva jeg mener?

Men det å ha hund har sine ulemper også. Vi må hele tiden tenke på henne først og det er jo ikke alt vi kan være med på pga henne. Man får også lett dårlig samvittighet. Jeg synes det er fælt å ha henne inne i leiligheten når det er så hetende sol utenfor, men så blir hun veldig sliten av å være ute hele tiden.. Hun elsker jo å ligge å kose med oss på sofaen å bare late seg.. I forgårs fikk jeg helt vondt av henne for Audun sa hun måtte sove i sin egen "seng" inne på badet. Mange netter har hun sovet inne hos oss, enten i sengen eller oppå sengeteppe som ligger på gulvet om natten. Men jeg klarer ikke å være streng. Hun burde jo sove i sengen sin hver natt, men hun liker ikke å legge seg der når vi skal legge oss. Det er akkurat som hun er redd for å gå glipp av noe eller så er hun veldig kosesyk, for det hun helst vil er å bare være med oss hele tiden. Hun tar også gjerne labben bort på meg eller oss når det er lenge siden vi har tatt på henne, haha :-)

Nei, hun er superherlig og jeg elsker å ha henne her. Vi får nyte det mens vi kan! Nå skal vi snart ut på tur med henne. Noe som både er positivt og negativt. Negativt at jeg må gå tur når jeg egentlig vil slappe av, men positivt at jeg kommer meg ut så mye! Men akkurat nå regner det helt sykt... Hva skal dere i dag? Håper dere følger meg på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer