en liten anbefaling

God morgen! I dag vil jeg gjerne tipse dere om noe jeg og Audun har startet med. Å si at vi har fått dilla er litt vel å overdrive men vi har begynt, og vi har planer om å forsette med det. Og det er som dere sikkert skjønner; YOGA! Det er gratis, morsomt, sosialt og best av alt; man gjør det hjemme i stuen.

For to år siden gikk vi til innkjøp av en yogamatte som jeg først "poppet" i går. Den har lagt i plastikk i skapet helt til nå og siden jeg har tenkt på dette med å trene hjemme i en god stund, så passet det perfekt å ta den ut. Jeg har tidligere vært fan av å danse/trene til youtube, alt fra zumba, jazzballett til styrketrening. Men siden Audun har drevet mye med yoga før (shitt han er myk), så tenkte jeg å sette på noe som får han med på det også. Det er jo veldig kjekt å trene sammen og dessuten er det helt gratis! Ble litt trangt om plassen men vi fikk gjort hver eneste øvelse. Vi får rydde vekk litt mer til neste gang.

Yoga med Adrien er utrolig populært i statene og ellers i verden. Hun er så sykt flink og det er hennes programmer vi følger. Jeg må si jeg aldri har likt trening som går så sakte, føler jeg ikke får trent ordentlig om ikke pusten hamrer løs og jeg holder på å dø. Men jeg kjenner det faktisk VELDIG godt i dag at vi trente 80 minutter med yoga! Jeg skal ikke undervurdere denne treningsformen. Jeg følte også at kroppen min fikk strekt og tøyet skikkelig. Veldig deilig og jeg fikk en slags ro i kroppen med en gang. Enten fordi hun får deg til å slappe av skikkelig, selv om du trener, eller fordi kroppen min trengte det veldig! Jeg tror det er en blanding. Men en ting skal sies, vi ble begge svette! Kanskje like svett som en av joggeturene mine på 30 min.

I går ble det en litt lang yoga-økt men fra i dag av skal vi ta en video-økt per kveld. Vi har startet på den 30 dagers-challenge hvor vi ser og følger en video hver dag i 30 dager. Blir spennende å se om jeg blir litt mykere og om jeg liker den treningsformen etter ett par uker med dette. Jeg synes det er litt vel kaldt i luften akkurat nå og da passer det godt å trene litt hjemme på de dagene man absolutt IKKE vil ut.

Håper dere vil prøve dette! Nå skal jeg skrive noen blogginnlegg, notere ned spørsmål også skal vi på vaksinasjonskontoret senere i dag. Vi skal ta så mange vaksiner. Jeg gruer meg! Ønsk oss lykke til også blogges vi senere!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Husk å følg dagen vår på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

51sundays
51sundays,
Da jeg fikk dagpenger av NAV fikk jeg gratis yogakurs over 6 uker. Det var inmari gøy 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
åj da ble du nok myk og sterk 😲 <3
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Yoga er faktisk spennende og kjekt 😊 begynte selv me yoga for noen uker siden. Eg bruker det til mer utstrekk og avslappning etter en hard uke me styrke trening 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Ja 😃 sykt deilig!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Jeg har prøvd litt sånn på youtube faktisk haha, det er ikke så lett som det ser ut til
martaalise
martaalise,
nei :-O det er vanskelig!
nouw.com/martaalise