En kjedelig avslutning på ferien

Dagen i går bestod av bading på hotell, drinker i baren og massasje som avslutning. Men så dro vi hjem for å dusje, skifte og gjøre oss klare til middag og da fikk et veldig stort problem: vi fant ikke bankkortet til Audun. Han hadde med to og bare ett av de funker her i Thailand og selvfølgelig ble det som funket sporløst forsvunnet. Sist vi så det lå det på bordet på rommet men det har vært både rengjøringspersonalet og to menn som har ordnet toalettet her inne. Jeg tviler sterkt på at det var de egentlig, for det lå også penger her, men de ble ikke rørt - så et stort mysterium!

Det som var litt kjipt var at vi skulle ut å spise med en venninne og hennes venner, men istedenfor var vi inne på hotellrommet og leitet i flere timer... Vi leitet gjennom alt!! Absolutt ALT! Til slutt ga vi opp, ringte resepsjonen og spurte om de kunne høre med personalet som hadde vært innom. Vi avsluttet dagen på Hard Rock Cafe og nå kan jeg si at jeg har vært på 10 stk i hele verden. Begjing, Las Palmas, London, København, Barcelona, Malta, Sharm El sheik, Amsterdam, Palma de Mallorca og Phuket, (jeg er super nørd, jeg vet)

Jeg kommer til å savne bassenget, varmen, tuktuk taxiene, strendene og den herlige atmosfæren her i Thailand! Vil ikke hjem...

Må minne dere på at Audun er i VIMENN-påskenummeret som er i salg i butikkene nå! Sjekk det ut og fortell meg gjerne hva dere synes :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
For en utrolig kjedelig avslutning at dere skulle miste bankkortet😞 Håper virkelig ikke noen har tatt det og at dere fant det igjen💕 Synest det er kult at du har som tradisjon å spise pp hard rock cafe😃 Håper dere får en fin reise hjem❤️
martaalise
martaalise,
Hah, ja 😃 Litt dyrt i forhold til standaren i Phuket, men så verdt det!
nouw.com/martaalise