En julete brownies

God morgen! I dag tenkte jeg å dele en litt morsom oppskrift med dere som jeg laget på lørdag. Den er tatt fra Pinterest og jeg har lagret den i lang tid før jeg faktisk fikk fingeren ut å laget disse juletre-browniesene.

Jeg elsker brownies og da spesielt Toro-browniesen. Hva skjer at pose brownies er bedre enn hjemmelaget? :-) Haha. Akkurat denne kaken laget jeg faktisk fra bunnen av, men siden kaken ble litt tørr vil jeg ikke dele den. Så da er vi tilbake til pose brownies, kjøp heller den ;-) Men! Det jeg vil dere med dere er pyntingen for den synes jeg er så artig og julete! Gøy om den skal serveres til barn også. Bare se her:

Det første jeg gjorde var å bake browniesen og etter at den var ferdig stekt så kuttet jeg den opp i passende stykker. Deretter pyntet jeg dem med grønnglasur og sjokoladekuler.
For å få juletrestammen tok jeg polkastenger som var delt i to og satt de inn slik som på bildet over. Og sånn! Da er de klare til servering! Sykt skjønne :-) Ikke så gode denne gangen (synes jeg, de andre spiste da) men jeg elsker pynten! Kanskje noe å servere som snacks når man får julebesøk?

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg i gang med en helt ny yoga-challenge! Denne er også på 30 dager og heter Yoga Camp. Jeg har fått en yogabukse fra Ellos som jeg skal teste. Om den er god og passende til yoga - skal jeg tipse dere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer