En god start på uken

Nå er vi endelig hjemme etter mange timer på farten. Vi kom ikke ordentlig i gang med dagen før trening i halv fem tiden. Først tok vi en time styrke og kondisjon og til slutt en time med body balance. For meg var det litt for mye for etterpå orket jeg ikke å gå hjem engang. Audun hentet bilen også dro vi på handletur. Nå har vi fullt opp kjøleskapet og frysen og er klar for en mnd som er litt for sunn for min smak - men jeg skal nok klare meg siden Audun drar meg litt :-) Det er jo jeg som ønsker det, så jeg skal ikke klage!

Jeg trodde jeg skulle dø underveis i treningen og ville egentlig hjem etter første timen, men heldigvis hadde vi en avtale med hverandre så jeg hadde ikke noe valg. Jeg synes at mandagen setter preg på hele uken. Så om man er flink første dagen så er det så mye lettere å være flink de andre dagene også. I morgen har vi svømming også skal jeg prøve å ta fri på onsdag, men vi får se hva "treneren" sier, haha :-)

Vi har også handlet inn ting til valentine og jeg håper jeg får tid denne uken til å lage en diy-videoblogg. Det har jeg ikke hatt siden desember og synes det er høyst på tide. Er det noe jeg savner så er det akkurat det :-)

Nå er det sofatid i ett par timer før vi skal legge oss :-) Jeg har fått Audun hooket på Pretty Little Liars, så nå er vi godt i gang med sesong tre. I love it! Sender dere klemmer, håper dere har hatt en fin start på uken!

Marta Alise

Liker

Kommentarer