en fredag gjennom mobilen

De siste dagene har vært så fine her i Arendal <3 Kaldt, men blå himmel og sol! Det er så enkelt å hoppe i treningstøy å komme seg ut! Og det var eksakt det jeg og Kristin gjorde. Hun er min treningsbuddy :-)

Jeg lar det alltid gå 55 min før jeg hopper av møllen, men i går orket jeg ikke mer. Helt sikkert siden det bare var 12 timer siden sist treningsøkt. Jeg verket over hele kroppen, så 45 min ble det istedenfor 55 min. Var jo fredag så.. Haha. Vi gjorde litt mageøvelser etterpå og den kjenner jeg i dag! Deilig!
Etter trening hadde jeg en deilig time hos Remelda på Massasjeklinikken her i Arendal. I desember har hun 10 % på alle behandlinger, så det er en topp gave å gi i julegave <3 Jeg fikk klassisk massasje med hotstone! Åhh, hun er verdens beste! Facebook siden hennes finner dere HER for dere som bor i Arendal <3
Etter den deilige behandlingen gikk jeg avgårde for å kjøpe vin til i kveld. Og jeg var flink, jeg stakk faktisk rett ut etterpå. Gikk ikke inn i noen andre butikker!

Når jeg kom ut var det blitt kveld og siden jeg synes det er drit kjedelig å gå alene, tok jeg å ringte familie for å prate litt <3

Jeg dro så videre til å hente en venninne på jobb også dro vi rett hjem her for å prøve kjoler. Hun fant ikke kjole, men en sykt kul gullbukse hun skal rocke ikveld!
Når hun stakk hjem ble jeg alene og da tok jeg frem pcen og slo på tven. Jeg så faktisk håndballkampen selv om jeg synes det er dritkjedelig med sport. Men jeg likte håndballkampen i går altså.. Skal se finalen på søndag <3
Til middag ble det rester fra middag med svigers i går. Jeg serverte indrefilet, potetbåter, ovnsbakte grønnsaker og soppstuing. Så middagen i dag var like god <3 Jeg så 3 episoder med El Chapo, sesong 2 og stelte ben og negler. Jeg skrubbet, klippet, filte, smurte inn med krem og gjorde alt for å bli juleklar <3 Man ser det ikke så godt på bildene, men jeg valgte en mørk rødfarge med rødt glitter i. Ble veldig stilig! Kvelden min tok slutt klokken 2 i natt, så jeg er litt trøtt i dag. Men jeg skal prøve å ta en siesta på 20 min for å våkne til i kveld, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer