En deilig uke

God mandagskveld dere! I dag har jeg hatt en helt utrolig deilig dag her hos mamma. Null stress, null trening, null faenskap, haha :-) Jeg er så sliten og litt vondt i den ene foten, så det hadde jeg gått av. Håper at jeg er ladet og klar til i morgen! Her er forrige ukens punkt for punkt;

Ukens høydepunkt

Det må være å komme hjem til mamma! Jeg har virkelig gledet meg sånn til den dagen jeg skulle sitte meg i bilen å kjøre til Bergen. Og enda deiligere er det å ha med meg Audun + at vi skal feire årets beste dag!

Ukens nedtur

Ingen nedturer denne uken. Vi har bare kost oss og hatt fine dager! Det er det som er så deilig med sommeren, man blir så mye mer positiv!

Ukens opptur

Været, alle joggeturene, å passe Chanel, middag med svigers, soltimene på stranden, grillingen. Hele uken har vært en stor opptur!

Ukens sang

Denne dama er rå og jeg digger alle sangene hennes! Hun har også morsomme og herlige videoer!

Ukens bilde

Synes dette bildet under er så koselig! Midt i en bildeshoot fanget mamma dette søte øyeblikket! Jeg er så forelsket og det føler jeg kommer godt frem på bildet.

Nå skal vi pynte 17 mai bordet til i morgen! Håper mamma vil ha meg med 💙

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
høres ut som du har hatt ei fin uke:-) når solen titter frem blir alt så mye mere positivt liker det, kos dere masse på 17mai!