En dag på IKEA...

I går var vi på en av de gøyeste butikkene jeg vet om, nemlig IKEA. Vi var der bare ett par timer men hadde jeg vært alene kunne jeg lett vært der hele dagen... Vi byttet blant annet sminkebordet mitt. Jeg måtte ha ett litt mindre, også ett par nødvendige ting til kjøkkenet. Vi har sånn induksjonsovn, så alle panner og gryter måtte vi ha nytt.

Vi spiste også middag der. En kyllingsalat til meg og en kalkunbiff til Audun.

Det var så gøy å gå innpå bloggen i går. For enten hadde jeg veldig mange innpå eller nye kommentarer. Det er så kjekt! I dag våknet jeg med enda flere enn i går. Over 16 000! Så stort for meg.

Audun tar en timeout. Blir for mye for han av og til. Det er så rart, for på trening kan han holde på i flere timer i strekk. Mens når vi er på IKEA, så blir han sliten og sulten med en gang vi kommer frem... Shopping kondisen min er 10 ganger bedre enn hans..

Vi hadde det veldig gøy i går. Audun fikk en idé om at vi MÅTTE ta en handlevogn og sette meg oppi der. Han kjørte meg rundt forbi de første avdelingene.. Glad det bare var mandag og lite folk på IKEA!

Etter IKEA så dro vi på pilates/yoga/styrke time og det kjenner jeg ekstra i dag. Jeg undervurderer trening som går så sakte.. Jeg tror alltid at best effekt er når jeg svetter meg i hjel på mølla og pulsen er over 170. Men jeg skal ærlig innrømme at så mye gangsperr som jeg har i dag, har jeg ikke hatt på lenge.. Håper vi får til en svømmetrening senere i dag, kanskje jeg mykner litt opp igjen. Nå skal jeg ordne litt her hjemme også komme tilbake til bloggen, snakkes etterpå!

Marta Alise

Liker

Kommentarer