En dag kommer fortiden til Audun til å innhente han og ta han fra meg

Er det noe som inspirerer meg hver dag så er det Audun og den kjærligheten han gir meg. Han gir meg så mye, så mye at jeg føler meg som verdens heldigste hver dag. Han er virkelig verdens søteste og mest kjærligste gutten på hele planeten. Han setter alltid meg foran seg selv, han ordner og styrer så jeg skal være komfortabel, han hører på meg og han er min aller bestevenn. Jeg trodde aldri jeg skulle få meg en bestevenn fra det motsatte kjønn, men det har Audun motbevist. Vi er ikke bare kjærester, vi er også hverandres sjelevenner og bestevenner.

Noe morsommere og mer åpnere person skal du leite lenge etter. Og det er nok derfor jeg falt så pladask for han. Han er alt jeg har ønsket meg. Og en av hans beste kvaliteter er at han er så flink til å vise hvor mye jeg betyr for han og hans verden. I tiden etter operasjonen ble han så bekymret for meg hver gang jeg besvimte eller hadde vondt. Fikk meg til å tenke på hva om det virkelig hadde vært noe alvorlig.. Og hvordan blir det når jeg blir gravid og er morgenkvalm? Den bamsen der kommer til å svette i 9 måneder i strekk. Men så utrolig herlig å ha noen som bryr seg så mye om meg. Det eneste han ønsker er å gi meg alt han har og at jeg skal ha det best mulig hele tiden.

Audun gir meg den styrken og gleden jeg trenger hver dag for å stå opp. Han får ukedager til å føles som lørdager og om jeg har kjipe stunder trøster han og gleder meg på en måte som ingen andre kan. Det er så latterlig tragisk og så vondt å tenke på at Audun har den bakgrunnen han har. Så hjerteskjærende å vite at en dag kommer fortiden til å innhente han og ta han fra meg.

Den dagen vi "skilles", kommer min verden til å rase sammen. Jeg er så redd for at det mest dyrebare skal bli tatt i fra meg. Jeg er så avhengig av han så det går an å få det. Vi er sammen hver dag, vi gjør alt sammen, hvordan blir en hverdag uten han? Dere som kjenner meg vet at jeg ikke snakker om at vi skal noensinne gå fra hverandre, men at noen andre skal ta han fra meg. Og nei, ikke en annen dame. Noe større enn som så.

Når man er to, blir gledene fordoblet og sorgene halvert!

Jeg legger ut innleggene mine på facebook for å oppdatere slik at det blir lettere å følge med.

Følg meg gjerne HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer