En dag i Kristiansand

Jeg hater at det har tatt så lang tid før jeg har oppdatert dere, men jeg har helt ærlig bare prioritert kos og hygge med min lillesøster. Nå ligger vi endelig her på sofaen og slapper av. I hele dag har det gått i ett og vi har nesten ikke sittet for vi ville få gjort alt vi ville. 1. Kristiansand 2. Sørlandssenteret 3. IKEA.
Først dro vi inn til Kristiansand og det var helt nydelig vær. Vi gikk i gågatene, shoppet litt og spiste lunch. Det ble en cæsarsalat på begge og det var så verdt det! Vi satt ute med solen stekende på oss. Det var så herlig! Jeg fikk helt syden-vibber!
Kristiansand er en skikkelig sjarmerende by! Kunne lett bodd her, i hvertfall når det er fint vær, haha :-) Etterpå dro vi på Sørlandssenteret og der fikk jeg kjøpt vårsko og ett par ting til. Jeg lurer på hvor mange kilometer vi har gått. Frem og tilbake for å finne butikkene, også er det så stort! Jeg har så vondt i beina som jeg pleier å ha etter en jævlig beinøkt på treningssenteret!
På IKEA ble det nesten ingenting på meg. Der dro vi mest for min lillesøster. Men det er jo umulig å gå derfra uten å kjøpe noe, men jeg har aldri kjøpt så lite altså ;-)

Kristiansand by day

​Nå skal vi åpne en flakse hvitvin og kose oss med den sammen mens vi ser en film! Viser dere innkjøp i morgen 💙

Marta Alise

Liker

Kommentarer

HEP
HEP,
Det både hørtes og så ut som en veldig fin lørdag! 😊 Kos dere videre!
nouw.com/hep
martaalise
martaalise,
Takk for det <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Synest det er virkelig bra du ikke har tenkt så mye på bloggen idag og har kost deg masse med søsteren din❤️ Det er så utrolig fortjent! Kristiansand er en fantastisk fin by💕 Det er jo bra dagen har gått i ett, da går jo tiden også fort😊 Nydelige bilder, kos dere med hvitvin i kveld. Med god samvittighet 😊
martaalise
martaalise,
Snille deg 😃 Så grei du er som sier det! Takk <3
nouw.com/martaalise
Audun
,
Så utrolig fin en kjæreste jeg har 😙
martaalise
martaalise,
Helt enig! 😋 haha
nouw.com/martaalise
veronicaleirvaag
veronicaleirvaag,
For noen supre bilder 😊 Får så lyst å reise til Kristiansand nå! Ha en fin søndag 😄
nouw.com/veronicaleirvaag
martaalise
martaalise,
Takk <3 ha en fin søndag!
nouw.com/martaalise