En dag i Arendal

I dag har vi vært veldig gira for vi skal så mye gøy fremover... Jeg har ikke avslørt noe enda, men dere på snap for vite det før det kommer ut her ;-)

Vi har ordnet alt hjemme, vært ute å spist, kjøpt litt småting og kjørt til Oslo. Nå sitter vi hjemme hos lillesøsteren min Mariela og koser oss før det blir full kjør i morgen :-)

Det er så lenge siden vi har vært på restaurant, så i dag unnet vi oss en kyllingkebab på Egon. Det var 100 kroners tilbud på alle matsteder i Arendal, dette er noe de har en eller to ganger i året, tror jeg? Utrolig godt tilbud i hvertfall. Jeg ville egentlig gått på en restaurant som heter MØR, der har vi vært mange ganger og der har de god biff. Men for noen mnd siden gikk en ansatt/servitør åpent ut på facebook og slengte skikkelig dritt om oss på siden vår og på andres sider... Allerede etter første kommentar bestemte jeg meg for at jeg ALDRI skal gå dit, ikke fordi at noen skal sette en stopper for hvor jeg vil gå, men fordi jeg ikke vil sponse forretninger som ansetter slike mobbere!

Nå skal vi se en film og slappe av! Håper dere gjør det samme :-)

Følg meg videre på bloggen i løpet av i morgen! Da kommer det en stoooor påskekonkurranse :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

anneliaaland
anneliaaland,
Så herlig 😊 fine bilder!!
nouw.com/anneliaaland
Lene
,
Dårlig av mør... dere for ta en tur på Egon! Fantastisk god mat der også. Har fulgt med på bloggen din siden insider - og er så fan! Bor i Arendal, gøy å se en blogger med bilder herfra. Hehe 😊 liker bloggen din, alltid spennende å lese om deg og Audun! 😊
martaalise
martaalise,
Hei Lene 😃 Så gøy å høre at du også bor i Arendal! 😃 Og tusen takk for at du vil følge oss! Setter jeg kjempe stor pris på!
nouw.com/martaalise
Janne
,
Jeg vet godt hvem du mener. Jeg fulgte nøye med på kommentarene hennes på facebook. Skjønner ikke at hun tørr å ytre seg så radikalt og frekk offentlig med navn når hun er ansatt hos noen. Hun ødelegger veldig for de som driver den. Det var direkte drittslenging det hun skrev. Visste også hvem dette var før dette skjedde, vært på MØR selv og har ikke blitt særlig godt behandlet 👎 synd! Men ikke la dette ødelegge. Mange lesere fra Arendal som digger deg 😄 deriblant lille meg ❤
martaalise
martaalise,
Hei Janne! Tusen takk for støtten og for at du vil lese bloggen 😃 Gøy med lesere fra Arendal, jeg er jo snart en arendalitt jeg også 😉 Haha!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så ut som dere koste dere masse på Egon <3 utrolig uprofesjonelt av MØR. Håper den personen mister jobben.. For sånt er ikke akseptabelt. gleder meg masse til konkurranse:D håper dere får en fin dag i Oslo <3
martaalise
martaalise,
Egon var super - som alltid 😊
nouw.com/martaalise