En bedre hverdag for maks 50 kr

Hei dere! Litt sen oppdatering i dag. Jeg har nemlig brukt all tid på litt planlegging. Forteller dere mer senere :-)

Om noen av dere ikke har en god dag og føler det er lenge til helg, har jeg noen forslag til hva dere kan gjøre for å gjøre dagen bedre :-) Les punktene under her....

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Kjøp en plante

Jeg har fått helt plantedilla! Synes det pynter så fint opp her hjemme! Siste månedene har vi kjøpt 4 planter og de skaper faktisk et mye bedre miljø her hjemme, visste dere det? Så kjøp en søt liten plante! Den frisker opp som bare det hjemme! Grønne planter er dessutten på tilbud flere steder nå!

Lag pannekaker

Visp sammen 4 dl mel, 100 gr smeltet smør, 1 ss sukker, 2 ts bakepulver og 5 dl melk! Du får en nydelig pannekakerøre på 1-2-3! Pannekaker burde lages i uken, slik at ikke uken føles så lang ;-) Synes det er alt for lenge å vente til lørdag med å unne seg noe!

Tenn på et duftlys

Kjøp deg et deilig duftlys og ha litt egentid med en god bok :-)

Kyss masse

Har du kjæreste? Sett av en time til klining! Haha :-) Jeg elsker å kysse på Audun! Måååå ha mange kyss hver dag for å overleve :-) Nå skjønner jeg hva folk mener med at kjæresten er dopet. Jeg er så avhengig og deilig er det!

Lakk neglene

Vil du føle deg ekstra fin i dag? Stell og lakk neglene i en frisk og fin farge! Koster 10 minutter og man føler seg så fin etterpå!

Løp en tur

Det koster 0 kr å komme seg ut døren å ta seg en løpetur! Om man synes det er vanskelig å komme seg ut så kan man ta på alarm på 15 minutter. Gå i 15 minutter også snu når den ringer. Da har man gått 30 minutter :-) Perfecto!

Kos med en hund

Hvem blir ikke glad av hunder? Spør naboen om du ikke har en selv. Barn og hunder er det så herlig å få kos fra!

Smil til en fremmed

Tenk om vi alle kunne smile til hverandre...

Kjøp noen kosesokker

Jeg går ingen steder uten kosesokkene mine! Jeg har de på meg hele tiden og om jeg skal sove over ett annet sted, har jeg i hvertfall 2 par med meg :-) Elsker de! Og jeg koser meg ikke med mindre jeg er varm på tærne.

Skift på sengen -

Noe av det beste jeg vet er å skifte på sengen, dusje, også hoppe i sengen :-) Det er en av de deiligste følelsene som finnes!

Rydd ut av garderoben din

Å rydde er vel ikke det kjekkeste som finnes, men følelsen etterpå er ubeskrivelig deilig! Litt sånn som trening. Vanskelig å komme i gang, men herlig etterpå! Bli kvitt plagg du ikke bruker lenger, sorter etter farge og heng opp klærne skikkelig. Gjør det fint for deg selv slik at det blir en lek å kle på seg hver dag. Kanskje man kan begynne å trekke frem sommerklærne? Haha :-) Skriver dette mens det er snøstorm utenfor her i Arendal...

Print ut bilder

Arranger en liten mimrekveld for deg selv. Ta frem album eller se i gamle bilder. Print de ut og heng de opp på kontoret/kjøleskapet osv. Så koselig å se på! Og jeg lover deg at du blir i godt humør!

Pant flasker

Finn frem alle flaskene og gå på butikken for å pante de. Doner pengene :-)

Egentid

Dette er kanskje det diggeste tipset jeg har å komme med. Etter kyssing da. Last ned appen "relax" og hør på 30 minutter med hypnose. Det er så deilig! Gå på rommet, ta frem ørepropper og slapp av til rolig og hypnotiserende stemme.

Ta et bad

Er du så heldig å eie et badekar? Hopp opp i det og kos deg! Jeg savner et badekar hver dag! Så deilig etter en lang dag!

Noen forslagene som høres fristende ut? Jeg skal i hvertfall lakke neglene og ta på meg kosesokker i dag :-)

_____________________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

team4poter_b
team4poter_b,
Takk for fantastisk gode tips! 😊
nouw.com/team4poter_b
irenekeser
irenekeser,
Disse tipsene kom godt med i dag! Tusen takk <3
nouw.com/irenekeser
Caroline,
Så fine og gode tips 😊
carolinemyhre.no
martaalise
martaalise,