en mandag i Barcelona

Også er plutselig er mandagen snart over. Buhu. Jeg vil virkelig ikke hjem. I hvertfall ikke etter x-antall snapper fra dere om at det er winter wonderland hjemme. Jeg er så lei av snø og vinter nå. Hadde håpet på at jeg kom hjem til ordentlig vårvær, spesielt siden jeg har drøyd den helt til nå. Jeg skulle jo egentlig hjem 1 april og nå ble jeg 20 dager ekstra. Super deilig!

Dagen i dag har vi brukt på selvpleie, om jeg kan kalle det det? Vi har hatt en skikkelig svett powerwalk, trent styrke også avsluttet med noen timer på stranden. Var litt kjølig i dag mtp vind, så det var maks irriterende. Men jeg trodde jeg hadde siste soldag i går, siden værmeldingen meldte drittvær i dag. Så jeg burde være fornøyd :-)

Det er så lett å ta fine bilder her. Så mye palmer, farger og liv her! Jeg kunne godt på tur kun for å ta bilder nede. En drøm å være her og jeg misunner jentene så mye. I morgen begynner de på spanskkurs og da skal de ha 5 timer hver dag bortsett fra helgen. De reiser hjem 1.juni og da forventer jeg at jeg kan snakke spansk med dem, hehe ;-)

Nå er det tid for litt pakking + blogging mens jentene tar bussen for å sjekke ut hvor skolen er. Sykt greit, for da slipper de å stresse med det i morgen tidlig på første skoledag. Jeg skal lage litt middag og vente på de. Vi har begynt å se på en serie sammen og vi er superhektet alle tre! Skal se den ferdig og om den forsetter å være så bra som den har vært, så skal jeg tipse dere om den ;-)

________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Oda
,
Så fælt å dra hjem til kulda 😟 men du har da hvertfall hatt mange fine dager i varmen haha, skulle gjerne hatt det selv!
Hvor er solbrillene dine i headeren fra? (de samme som i dette innlegget tror jeg?) så fine, kledde deg godt!