when in Mérida

in love with this place... A place called Mérida..

Hei dere. Denne gangen er det bare et lite bildedryss fra kvelden vår i går. Vet det er natt hos dere nå men jeg savner sånn bloggingen <3 I løpet av de siste dagene så har jeg savnet ting rundt meg jeg vanligvis har tilgjengelig hele tiden. Det er da leiligheten min som jeg er så glad i, svigerforeldrene mine som jeg vanligvis er masse med, kjøkkenet mitt slik at jeg kan lage mat, dynen min, klærne mine, tven min.. Ja, også savner jeg hjem til Bergen og mamma. Men det går bra. Om noen hadde tilbydd meg å komme hjem, så hadde jeg aldri takket ja. Jeg er ikke ferdig her, men litt hjemmelengsel med små øyeblikk der jeg savner et par ting må man regne med. Glad jeg har gode folk rundt meg.

I går var siste dagen for enda flere i gruppen, så da feiret vi det med å spise på en flott restaurant. Jeg tenkte; endelig! Endelig et sted vi kan legge igjen litt penger og få servert ordentlig god mat. Men alle de andre var sykt negative til det. For det ble for dyrt. Men prinsessen i meg skrek høyt og var så takknemlig! Og om dere vil vite hva "dyrt" er her, så er det 120 kr retten og 20 kr for en brus. Dette er forresten den beste restauranten i Mérida og en av de dyreste. Jeg brukte totalt 200 kr der og gikk derfra med et smil. Vi satt ute, i utrolig fine omgivelser, det var perfekt utsikt til en scene der de hadde seremoni for noen døde folk, og kelnerne var eksemplariske. Skikkelig 5-stjerners behandling. Seremonien var så flott! De har allerede startet feiringen av "de dødenes dag", og det er med masse musikk, dans, kostymer og maling i fjeset. Veldig fascinerende! Jeg elsker det.

Nå sitter jeg på luksusbuss til Playa del Carmen. Jeg tenkte at vi skulle sitte på tidenes rønne siden det er Mexico og billettene koster ingenting. Men neida, vi sitter i de store og myke setene, med tv og toalett rett ved siden av. Haha. Jeg er så takknemlig og nyter det. Veiene er litt humpete men det er spennende! Vi ankommer Playa i ni-tiden i kveld og da er det å få tak i en Uber og komme seg til hotellet vårt. Vi skal bo på The Reef Coco - ett eller annet. Google it om du vil se <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer