ukens filmtips

God morgen :-) Noen som er like tidlig oppe som meg? Jeg har ikke så mye å gjøre i dag egentlig, men jeg ville gjerne dra meg opp tidligst mulig, spise frokost, trene og blogge. Jeg har ikke gjort noe av det enda altså, jeg er ikke så hysterisk. Klokken er jo ikke 0600 en gang, men etter dette innlegget skal jeg ta en pause fra pcen, spise litt, rydde ned noe i boden og så ta bilder til bloggen. Senere i dag skal jeg være med Samira. The love of my life. Haha <3 Vi skal faktisk pugge til eksamen, hun er student dette året. Ved siden av fulltidsjobb!!! Så flink altså! Jeg skal prøve å få hjulpet henne og kjenner jeg oss rett, så blir det noe kos også. Innen den tid må jeg rekke å trene. Pga kulden og glatte veier har jeg meldt meg inn på treningsstudio igjen og jeg klør etter å begynne. Nå har jeg vært flink til å gå mye turer og i Mexico var jeg en del timer på treningssenter, så da burde jeg utnytte at jeg i den gode driven og forsette videre.

Juleprinsen

Men, før jeg tar tak i dagens gjøremål, skal jeg anbefale en liten film til dere. Ikke en supergod og lærerik film, men en lett og romantisk film som du bare kan sitte deg tilbake å se på. Ingen hjernetrim kreves, for den er så lett og fin. Også er det en julefilm da.... Jeg vet jeg er tidlig ute, men jeg klarer ikke å vente. Jeg har juleferie jeg nå. Nesten. Haha. Filmen handler om Amber som er en journalist i statene. Hun når aldri skikkelig opp og jobber hardt. Plutselig får hun en forespørsmål om å dra til Aldovia - (et fiktivt land) for å skrive om den kongelige familien og da spesielt playboy prinsen. Skal han ta kronen etter sin far eller ikke? Hun reiser for å skrive en sak på det, men får det ikke til på første forsøk, så hun går "undercover" som privatlærer for lillesøsteren til prinsen. Hun går undercover som "Marta" faktisk. Haha. Lillesøsteren sitter i rullestol og er en skikkelig drittunge. Sta og bortskjemt. Etterhvert vinner Amber hennes hjerte, men hun er en smart liten jente - så hun finner fort ut hvem Amber er. Amber er allerede godt inne i den kongelige familie og ser hvordan prinsen virkelig er. Vil hun drite dem ut og skrive en sak på dem? Hvem er denne prinsen? Finn det ut! SE DEN! Sykt koselig <3 Du finner filmen på Netflix.
Tror jeg må sette på The Voice mens jeg spiser frokost. Jeg rakk ikke å se på det på fredag, og jeg MÅ få det med meg. De er så sinnssykt flinke! Skjønner ikke at de tørr å stå foran så mange mennesker... Og de synger så fint! Nydelig!

Hvordan planer har dere denne mandagen? Følg meg gjerne på snapchat: martalise :-) Blir så glad for alle som legger meg til!

Marta Alise

Liker

Kommentarer