Ariel og meg

Jeg var så lykkelig på søndag. Jeg ble med på en snorkeltur sammen med hotellet jeg bodde på og mitt største mål var å se en skilpadde. De kunne ikke garantere noe, for det er naturen som "bestemmer". Men jeg fikk så mye mer enn det. Vi begynte å gi opp mot slutten og da plutselig kom det en skilpadde svømmende under oss. Det klikket for meg! Jeg fikk så mye andrenalin, så jeg startet med å svømme som gal etter den. Instruktøren ropte på meg, men jeg hadde bare et mål for øye. Å svømme med den og få den på film, haha. Den svømte drit fort og jeg etter. Husker ikke de sekundene annet enn at jeg blacket litt ut. Alt annet ble stengt ute og plutselig var jeg langt utenfor der jeg skulle være. Kun meg og skilpadden.. Plutselig snur skilpadden og svømmer mot meg. Jeg vet de ikke er farlige, men jeg ble litt skremt for den kom ganske fort. Så jeg stoppet opp, og da svømte den rundt meg og under meg før den lå på svøm videre. Åhh jeg ble så gira! Herregud. Jeg kunne ikke annet enn å svømme videre men jeg kom ikke langt før noen tok meg i foten. Og det var instruktøren. Han sa jeg var "loca" og spurte om jeg konkurrerte i svømmingen, siden jeg var så kjapp. Haha. Var en blanding av kjefting og komplimenter. Jeg velger å ta "loca", altså gal, som et kompliment. Haha. Og at jeg var kjapp. Men fortalte om at jeg hadde en skikkelig rush av adrenalin og at jeg derfor ikke hørte på. Vi var plutselig på et haiområdet, så båten måtte hente oss. Hehe.
Vi så også en rokke og den måtte jeg vekke for den lå i sanden og sov. Da den våknet så ble jeg litt redd igjen for den svømte mot hele gruppen og under meg. Fikk alt på film og jeg gleder meg sånn til å se om det ble bra. Skal lage en skikkelig bra video av hele oppholdet og dette kommer selvfølgelig med :-)
Jeg følte meg skikkelig som Ariel med denne dagen og det var et så sterkt inntrykk. Rett før båten kom å hentet oss, kom det en mindre skilpadde og svømte rundt den andre før de la på svøm utover. Åhhh. Så herlig. Det var meg og Audun <3 en stor skilpadde og en mindre.

Nå skal jeg logge av og gå på kino med de andre. Luksuskino med butler og stor lenestol koster 60 kr <3 Jeg er i himmelen! Dere må gjerne følge meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,
Gud så härligt 😍
nouw.com/emmagrabergs