minipizzaer med honning og serrano

Forrige uke laget jeg den diggeste lunchen for Therese. Serverte det også til middag samme dag når svigers kom. Det ble veldig bra, men jeg som vanlig - overdrev. Laget 24 stk! Så jeg måtte fryse 15 stk ned. Men det var egentlig smart det. Jeg la det i poser på fem og fem, så da har jeg middag eller lunch når jeg får besøk en annen gang. Bare til å ta det i ovnen i noen minutter og lage til en dressing!

De var kjempe gode og jeg håper dere har lyst til å prøve. Jeg hadde tre forskjellige fyll i; karbonadedeig, serranoskinke og vegetar. Var grønnsaker i de andre også, men jeg laget noen helt uten kjøtt - og det var drittgodt! Skal ikke bli noe vegetarianer altså, slapp av! ;-) Men jeg liker å ta noen kjøttfrie dager og da passer de perf!

slik gjør du:

Kjøp inn pitabrød med 6 stk i hver pose. Del de i to på langs. Et pitabrød blir da to minipizzaer. Sett på ovnen på 180 gr. Hell på med tacosalsa eller litt honning. Topp med ditt favorittfyll. Til honning toppet jeg med serranoskine, ost, mais, paprika og tomat. Til tacosalsaen toppet jeg med karbonadedeig som var stekt i tacopulver. mais, purre, tomat, ost og paprika. En liten "dæsj" med oreganokrydder også rett inn i ovnen på 10 minutter. Til dressing hadde jeg lett rømme med hvitløkssalt og oregano. Det er min favorittdressing. Toppet også med litt mer purre, for det er så godt! Vegetar minipizzaene var med salsa, mange forskjellige grønnsaker og ost. Enkelt og greit!

Et superenkelt måltid som passer godt til fest og bursdager. Vi serverte det i fjor til Melisa sin 18 års dag <3 De gikk unna for å si det sånn!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jenny
,
elsker oppskriftene dine. Mange enkle og gode tips
Sceneteppe
Sceneteppe,
Så herlig!
nouw.com/sceneteppe