mitt nye kontor

God morgen :-) Her er jeg litt sent ute for jeg skal rekke trening + pakking før Therese henter meg klokken 1500. Klokket er ett nå, så jeg har to timer på meg. Men jeg vil gjerne dusje og føle meg vel før vi drar. Vi skal tross alt kjøre i 3-4 timer og i kveld er det rett på scenen for Therese. Så vi rekker ikke så mye dusjing akkurat.

I går rakk jeg akkurat å kjøpe denne fine skrivebordspulten min. Jeg har fått den i julegave av lillesøstrene mine også kjøpte jeg stolen selv. Et lite kontor i stuen har jeg savnet, for jeg er jo i stue/kjøkken-avdeling hele tiden, og da er det ikke så effektivt å sitte i sofaen - for da blir jeg så ukonsentrert. Sitter litt for godt der. Og i "baren" på kjøkkenet får jeg vondt av å sitte for lenge. Superglad for at jeg endelig gjorde noe med det jeg har tenkt på i over ett år. Det skal så mye til for å få fingeren ut, men når den først er ute så skjer det jo på bare noen timer. Jeg dro bort rett før stenging, kjøpte og kjørte hjem. Når jeg kom hjem var jeg sliten for jeg hadde vært på trening og det var kveld. Sofaen fristet. Men siden jeg hadde lovet dere å vise dere, så skrudde jeg i en time og voíla! Det ble et lite kontor til meg! Så glad!

Det er litt mørke bilder for jeg hadde lyset feil vei. Kontoret er rettet mot et vindu og der trenger det inn for mye lys. Men dere ser veldig godt hvordan det ser ut da :-) Kunne ønske Audun fikk sett det <3
Noen av bøkene jeg "kastet" ut av stuen har jeg satt i denne korven. Det går jo i gull og jeg kan ikke hive ut alle bøkene. Så de jeg skal lese ligger der. Jeg må jo starte å lese................. Det har vært mitt nyttårsforsett hvert år. kurv kan du få kjøpt ved å tryke på linken.
Det glasset med et brev inni er Audun sin og den har jeg fremme for den minner meg om han. Han hadde planer om å skrive et brev og sende den ut i havet. Haha. Så søt. Det skal vi nok gjøre en dag <3
Gulvteppe er til pynt men når jeg sitter i stolen så har jeg det under beina mine. Så utorlig deilig altså! Det kan du få kjøpt her..

Nå må jeg løpe ut! Oppdaterer dere fra bilen :-) følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Monica
,
Kult skrivebord og pynt👍 Stilig var det! Ellers så syns jeg DU skulle været med på bloggerne!!!!!!😊😊
Hilde
,
Hiver meg på Monica sin kommentar. Skulle gjerne sett deg mer på TV 😭 hvorfor ble du ikke med på bloggerne?? Elsker deg!!
FruLea
FruLea,
så kult😉 Det ble skikkelig fint😉 har selv lyst på et eget kontor hvor jeg kan sitte i fred å skrive blogg og redigere bilder😃
nouw.com/frulea