julegave: til han + hva jeg skal gi Audun

(annonselenker)

1. strikket genser her, 2. belte her, 3. tskjorte her, 4. bomullskjorte her, 5. skjeggolje her, 6. timberland sko her, 7. raggsokker her, 8. pysjamasbukse her, 9. såpe her, 10. gant boxere her, 11. parkas her, 12. toalettmappe her, 13. saueskinnstøfler her, 14. parfyme her, 15. sort skjorte her, 16. tskjorte her, 17. strikket genser her, 18. partysokker her, 19. skjeggolje og shampoo her, 20. Gant håndkle her, 21. toalettmappe i skinn her, 22. weekendbag her, 23. barbermaskin her, 24. dusjmatte her, 25. morgenkåpe her

Nå har jeg laget en superstor julegaveguide - til han! Her har jeg plukket ut alt jeg ønsker å gi til Audun. Kommer selvfølgelig ikke til å gi han alt. For det er sikkert ikke lov, hehe. Men jeg valgte ut alt jeg kunne tenke meg at han hadde. Toalettmappe i skinn, babermaskin, weekendbag, finskjorte, skjeggolje, parfyme, jakke og tøfler <3 Bokserene fra Gant har han fra før av og de er han storfornøyd med. Jeg valgte også ting ut som passer til å gi til en pappa. Såpe med DAD på, raggsokker, genser, håndkler, tøfler, belte ++ Til i år blir det weekendbag, toalettmappe i skinn, finskjorte og nye sko til Audun. Jeg skal også printe ut alle sangtekster som betyr noe for meg og fortelle han hvorfor. Også legge ved bilder av oss + bilder fra Mexico turen. På den måten får han en personlig gave fra meg også. Det er viktig for meg. Og jeg vet han setter pris på det. Så morro at jeg kan fortelle dere hva jeg skal gi til han uten at han får se det. Haha. En av de positive tingene <3 Tror ikke jeg kan gi noe flytende som parfyme dessverre selv om den jeg har lagt ved er sykt stilig!

 FOR FLERE JULEGAVETIPS TIL HAN TRYKK HER

I dag har jeg vært med en venninne på trening, også kjøpte vi en salat på Meny på senteret og kikket litt rundt. Jeg måtte straks gå for jeg måtte ordne noe til leiligheten. Skal vise dere når det er ferdig. Er så glad jeg rakk det! Det stengte tidlig skjønner dere, så jeg måtte løpe og kjøre ganske fort. Haha. Alltid i siste liten. I morgen skal jeg tidlig opp, blogge, pakke ferdig og komme meg på trening. Etter trening drar jeg med Therese til Oslo for en liten to dagers med henne. Jentedag! Vi skal bo på hotell og i morgen kveld opptrer hun i Oslo på Dattera til Hagen - dere må gjerne komme!!! Det heter Prøverøret og begynner 20.00 - mener jeg! Torsdagen skal jeg besøke Audun også drar jeg til familien til Audun for å bli der til søndag. Svigers er der også, så det blir koselig. Vi skal besøke Audun sammen på søndag igjen før vi drar tilbake til Arendal. Gleder meg! Og når jeg er tilbake er vi i desember <3 Wohooo!!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

alexandraflaa
alexandraflaa,
Så fine tips! Det trengs absolutt 😃
nouw.com/alexandraflaa