slik sminker jeg meg

(annonselinker)

Nå er det supersalg på sminke!!!! Det er ofte spørsmål om hvilke produkter jeg har brukt på den og den selfien jeg legger ut her og på snapchat. Jeg er ikke verdens beste til å svare på sminkespørsmål, men nå har jeg endelig satt av tid til å svare dere på hvilke produkter jeg har brukt på disse bildene - det er også produkter jeg bruker hver dag. Ikke alltid jeg bruker absolutt alle, for øyenskygge for eksempel, bruker jeg bare når jeg skal gjøre noe spesielt. Men nå om vinteren liker jeg å pynte meg litt ekstra, også i hverdagen. Man blir bleikere og mister litt piffen - om jeg kan si det på den måten. Så jeg har et større behov for å tydeliggjøre trekkene mine :-) Her er mine beste sminketips!

1. contourkit her, 2. blush her, 3. blender her, 4. primer her, 5. foundation her 6. sminkekoster her

Primeren bruker jeg som base, og den er tar jeg selvfølgelig på før noe sminke. Den gjør at sminken holder mye lengre. Opplever også at det er lettere å sminke seg med den på.

Foundation fra Shiseido er den beste noensinne. Jeg kan bruke den på meg selv eller venninner med helt ulik hud - også passer den! Den blender inn uansett! Aldri hatt en slik foundation jeg. Denne tar jeg over steder i ansiktet jeg er rødlig. Også under øynene! Dekker godt.

Blenderen dypper jeg alltid i litt vann og skviser ut all vannet før jeg blender inn foundation i ansiktet. Den er kun en hjelp.

Contourkit. Det viktigste for meg er et contourkit for da kan jeg fremheve det jeg liker best med ansiktet mitt og lage skygger på de tingene jeg vil forminske. Jeg tar alltid mørkt på kinnbein, under haken, langs neseryggen og i pannen. De lyse fargene er under øynene og midten av nesen. Føler dette kommer tydelig frem på bilde :-) Jeg elsker contourkitet altså! Den varer også så lenge! Sist jeg kjøpte var i mars og nå må jeg ha et nytt ett. Jeg bruker kostene fra Real Tech for å få det fint og jevnt.

Blushen går jeg over på kinnbeina og det er også for å skape en finere farge.

Kostene fra Reah Techniques er supergode! Jeg skjønner ikke at jeg ikke har brukt dem før.

1. øyenskygge her, 2. mascara her, 3. vippetang her, 4. lipgloss her, 5. eyeliner her, 6. palette her

Lepper og øyne. Som siste finish går jeg over øyne og lepper. Jeg kan variere leppene men er veldig glad i denne lipglossen. For øynene sin del, bruker jeg alltid jordfarger for jeg synes det er naturligst for meg med brune øyne. Jeg kunne nok blitt flinkere til å bruke flere farger, men ender alltid opp med å ha mørke brun øyenskygge under øynene og over. Bruker også de fargene som er litt bronser i :-) Den øyenskyggepaletten jeg har lagt ved er den beste. For selv om det er jordfarger, så er det stor forskjell på uttrykk. Jeg er alltid mørkere når jeg skal ut, også litt lysere til hverdags om jeg skal pynte meg :-)

Vippetang og mascara. Når jeg ikke har vippeextensions slik som nå, så bruker jeg vippetang og mascara. Vippetang har jeg kun brukt i ett år, hvorfor sa ingen til meg hvor sinnssykt stor forskjell det er? Omg! Det er jo som natt og dag!

Bryn. Den første øyenskyggepaletten med kun tre farger i, bruker jeg til brynene mine. Jeg liker å markere de litt ekstra.

Eyeliner blir brukt til å markere under øynene i våtlinjen.

Det er supersalg nå med opptil 40 % på sminke og beautyprodukter. Så om du vil oppgradere sminkepungen din, eller vil finne noen julegaver - burde du slå til nå! Resten av salget finner du HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Kjempe fint innlegg😉 ha en fin kveld🙂
nouw.com/frulea
Ina
,
kan du lage videoblogg om hvordan du sminker deg en gang 😀❤️
martaalise
martaalise,
marieoma
marieoma,
Så naturligt og fint! 😃
nouw.com/marieoma