november 2016

Forrige november var vi to sammen, nå er vi én der og én her. Stusselig, men det går jo bra. I fjor var vi i Sør-Afrika for å feire Auduns 35 års dag, mens i år dro jeg alene til Mexico. Rart å tenke på og jeg undrer meg hvor jeg er neste november. Vi vet jo hvor han er, dessverre.. Men jeg som egentlig hater november, må alltid finne på noe. Jeg dykket i arkivet mitt og fant mange fine minner fra denne måneden jeg vanligvis ikke er så "fan" av. Det er det som er så fantastisk med blogg! Man bevarer minner og bilder så utrolig lett. Også kan man lese hva man gjorde de ulike dagene. I love it <3 Her er mine favoritter fra november i fjor;
Jeg begynte å gå med mine fine strikkekjoler, kåper og strømpebukser <3 Uggsene var ikke Audun fan av, så de gikk i søppelet. Haha.
Vi koste oss på de siste høstdagene med mange fine turer<3
Jeg begynte med diy-prosjekter som alltid før jul.. Jeg elsker diy og jul!!! Burde gjøre det i år også. Det er jo så koselig. Og det er få ting som gir mer julestemning enn å sitte å pusle med diy og julemusikk i bakgrunnen <3
Audun fylte 35 år, 12 november, men vi måtte feire den hos svigers noen dager før siden vi dro til Sør-Afrika 9 november. Jeg bakte en kokoskake. Fikk det ikke helt til slik Audun fikk det i barndommen, men nesten! Han var fornøyd <3
Vi dro på julemarked i Oslo <3
Vi bakte med onkelbarna til Audun <3 Så mange fine pepperkaker!! Jeg savner sånn å stå på kjøkkenet og lage masse godt!
Jeg var i Oslo for å feire Alex <3 Fikk ikke vært med i år, men vi skal ha julebord om noen uker <3 så da får vi feiret litt da!
Vi dro til Sør-Afrika <3 Gave til Audun fra meg!
Her syklet vi 4 timer gjennom slummen i Soweto i Johannesburg. Alle sa vi var gale som gjorde det, men det var en opplevelse for livet! Og vi overlevde jo... Haha..
Julebord med jentene falt på en dag i november i fjor og det ble feiret med middag og en tur på byen <3
Resultatet for Change kampanjen kom i november og her er mitt favorittbilde <3 Glad jeg fikk være med på det! Så viktig å vise alle slags kropper.
Jeg begynte å klippe håret mitt på en annen måte. Vanligvis så har jeg klippet håret mitt rett over, men nå fant jeg en ny taktikk og den har jeg holdt på i ett år nå! Hver mnd tar jeg en klipp på badet :-) Enkelt, gratis og fint!
Det var min november i fjor <3 Eller våres! I år har november vært ganske fin altså... Bare savner Audun fælt <3 Nå må jeg vente 5 dager til jeg snakker med Audun og 7 dager til jeg ser han... :-( Det er tungt, men vi klarer oss. I morgen når jeg står opp skal jeg fortelle dere hvorfor jeg ikke ble lenger i Mexico når jeg hadde sjansen til det... Jeg er våken nå fordi jeg ser Farmen på etterskudd. Første året jeg ser alle episoder! Har vært med Therese i dag, vi feiret henne litt med lunch og gaver - hun hadde nemlig bursdag for en uke siden! Og til middag kom svigers og kvelden ble avsluttet hos en annen venninne med kosekveld. Så jeg har vært opptatt i dag som dere skjønner. Men kun gjort kjekke ting <3 I morgen når jeg står opp skal jeg ta litt igjen det tapte!

Vi blogges! Følg meg gjerne på snapchat: martaalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Så koselig!! 😊
nouw.com/sarahhsofie
Hanna
,
For noen fine bilder! Dere to ass <3
martaalise
martaalise,
<3 <3 takkkk!!!!!1
nouw.com/martaalise