3 anbefalinger

Gaga: Five Foot Two

God morgen :-) Sakte men sikkert begynner å bloggen min å bli normal igjen og det er litt digg <3 Jeg kunne ønske dere var litt flinkere til å kommentere.. I hvertfall nå som jeg blogger mer! For av og til, så føles det som at jeg blogger til veggen.. Men så ser jeg på statistikken at dere er her likevel, hehe..

I dag tenkte jeg å komme med tre anbefalinger! Den første er en dokumentar om hverdagen til Lady Gaga. Jeg har aldri vært noe superfan av henne, men liker hun og musikken godt. Enda mer nå som jeg så dokumentaren selvfølgelig. Hun er så ekte, usminka og ærlig. Hun er også en utrolig følsom og dyktig person. Når man ser på henne så virker hun å sterk og maskulin. Men i dokumentaren viste hun nye sider.. En litt mer følsom og sårbar side. Min favorittscene var når hun fortalte om farens søster, Joanne som døde som 19åring av lupus. Ble veldig rørt over hvor viktig det var for Lady Gaga å hedre Joanne, for å så vise det til bestemoren som en gang mistet et barn. Jeg likte den veldig godt og anbefaler dere å se den. Dere kan finne den på Netflix.

Three Girls

Dette er en britisk serie på NRK som dere bare må se! Mamma anbefalte den til meg og nå må jeg anbefale den videre til dere. Dette er en sann historie som handler om organisert barneprostitusjon. Om asiatiske menn som utnytter sårbare og fattige jenter. De kjøper ting til dem også forventer å få ligge med dem. De er ned i 13 års alderen og aner ikke hva de begir seg ut på før det er for sent. Utenfor står foreldre og helsesøster som prøver å hjelpe, mens politiet henlegger og henlegger. Jeg vil ikke røpe mer, for da blir det ikke kjekt for dere å se. Jeg så den på nett, nrk.no :-)

To be a miss

"To be a miss" er en dokumentar jeg har anbefalt dere før, men som jeg må påminne dere om, i tilfelle det har gått i glemmeboken. Den handler om fattige jenter i Venezuela som kun har et mål for øye; å bli kåret til verdens vakreste kvinne. De er villig til å trene seg ihjel, operere hver lille "feil" ved dem kun for å komme seg ut av fattigdommen og bli idolisert av alle andre. Les mer om det jeg har skrevet tidligere om dokumentaren her.

_

Har dere noe jeg bare MÅ se? Kan være serie, dokumentar eller film - samme det <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

evdob
evdob,
Jeg har også sett dokumentaren til Lady Gaga, men av personlige årsaker. Må si jeg fikk et helt nytt syn på henne (var ikke særlig fan av hun). En utrolig sterk dame!

Nå vet ikke jeg helt hva slags filmer og serier, eller dokumentarer du liker. Men vil anbefale The Carrie Diaries, med mindre du allerede har sett den <3
nouw.com/evdob
LD
,
Alltid gøy med tips!

Dette er noen av de jeg har sett i det siste, alle på YouTube:

Min all time favorite: Queen of Versailles
The 9/11 faker
My boyfriend the sex tourist
I married the waiter
One man, six wives and 29 children.

På YouTube er kanalen Barcroft TV veldig bra for dokumentarer. Mye rart og spennende!
martaalise
martaalise,
Tusen takk for tips!! <3 <3 😃
nouw.com/martaalise
RenateStavne
RenateStavne,
Dokumentaren om Lady Gaga så jeg for et par uker siden. Har alltid vært fan av henne og ble ikke noe mindre fan etter den dokumentaren. Jeg liker artister som leverer bra live og hun er en av dem. Joanna går på repeat her om dagene. Utrolig fin tekst!
nouw.com/renatestavne
Anneli
,
Jeg har også sett Lady Gaga dokumentaren, og elsket den! Haha. Visste ikke så mye om henne fra før, og hørte ikke så mye på musikken, men nå etter jeg har sett dokumentaren så digger jeg henne . Ble spesielt rørt av sangen hun skrev til tanten sin. Vil på konsert!!
martaalise
martaalise,
Ja jeg og 😃 <3 hadde lett gått på konsert med henne!
nouw.com/martaalise
modernmokosh
modernmokosh,
Takk for tips! En av disse må jeg snurre til helgen 😊
nouw.com/modernmokosh
MariaExpressen
MariaExpressen,
Fine anbefalinger, de er notert.
nouw.com/mariaexpressen