min mandag

Bare 20 min igjen av mandagen men jeg ville bare oppdatere en liten post før jeg går og legger meg. I dag har jeg hatt den kjedeligste mandagen ever! Jeg fikk ikke trent som jeg skulle, ikke laget de innleggene jeg ville og alt har gått veldig tregt. Men jeg har brukt mye tid på å se etter nytt kamera. Mitt og mye annet ble jo stjålet i Mexico.... Akkurat på en dag der jeg fikk beskjed av en leser at jeg syter for mye, så da ble det til at jeg ikke sa noe til dere. Denne gangen tror jeg at jeg skal kjøpe kameraet brukt.. Men kanskje jeg ikke burde det? Ahh.. Er så usikker.. Men har sett mye på finn. Det er det jeg har gjort i hele dag. Pluss at jeg hadde to avtaler i dag med to forskjellige venninner og begge to ditcha.. "Kom hjem fra Mexico. Gleder meg til å se deg"- in my ass! Haha..

Noe annet jeg har gjort i dag er å skifte header <3 Det er positivt da.. I forhold til alt det andre. Ahh.. Nå får jeg sikkert en ny "du syter kommentar"- men men... Headeren jeg har valgt er litt mørkere og uten farge pga sesongen vi går inn i. Synes dere den er fin? Eller burde jeg bytte? Når det blir snø ute skal jeg prøve å få til en ny header <3 Nå har jeg hatt denne fargerike fra Spania en god stund, så på tide med et bytte!

I morgen skal jeg tidlig opp for å blogge, videre på tur med en venninne også står dagen min åpen til å gjøre hva som helst <3 Jeg burde starte juleplanleggingen min slik at jeg kan få roet ned litt den julestemningen min. Haha... Hva har dere planlagt i morgen? :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer