mine Mexico-innkjøp

veske, Stradivarius 150kr, body 300 kr, tunika 150kr

Jeg kan ikke tro at jeg har brukt 3 timer på dette innlegget. Det er jo verdens enkleste innlegg å lage. Men hver gang jeg har gjort littegranne, så mister jeg konsentrasjon og hopper på noe annet. Svare på mail, finn.no, rydder, går i kjøleskapet, ser på tv.. Ja. Det er derfor jeg burde ha et kontor å gå til, slik at jeg får unnagjort det jeg må gjøre. Disiplinen min er superdårlig. Hehe. Men men.

I kjent stil viser jeg dere hva jeg har kjøpt på reise. Ble ikke så mye denne gangen for jeg brukte pengene mine på reiser, arrangementer og mat. Mexico var veldig billig og jeg kunne ha kjøpt mye mer, men for det første så gjorde vi sykt mye annet hele tiden, og for det andre var str ikke de samme som her. En medium her hjemme var XL der borte, så om plagget ikke var litt strikk i, var det helt umulig å få det på seg. De butikkene som hadde vanlige str var litt dyrere og der fant jeg en del.

tskjorte med glitter, kostet meg 100 kr og den skulle jeg gjerne hatt flere av <3

veske, Stradivarius 200 kr

tskjorter 20 kr per stk - disse kjøpte jeg bare for å ha noe på meg på kveldene som nattøy, for det glemte jeg å pakke med meg.. Men de er søte da :-)

Bodyer 60 kr per stk - disse elsker jeg!! <3 Eneste meksikanske butikken som hadde ordentlige str. Disse er str L. Slike str fantes ikke andre steder, haha.

Disse buksene falt jeg sånn for! De er kjøpt på C&A, tror det er et tysk merke, så her var det null problem å finne klær. Jeg prøvde å ikke gå bananas men fant disse buksene, som er helt like - hehe. De kostet ca 180 kr per stk.

Denne kåpen har jeg i militærgrønn fra før av. Og når jeg så den igjen, måtte jeg ha den i beige også. Det er det dyreste jeg kjøpte der borte. Rett under 400 kr på Stradivarius.

En solhatt som denne har jeg sett etter så lenge etter! Elsker store hatter, men aldri funnet en med det lille ekstra. Den kostet 70 kr. Kjøpte også litt div som sminkekost, øredobber, caps og smykke. Også en haug med gaver. Jeg elsker å kjøpe feriegaver <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Fine innkjøp!! 😃
nouw.com/sarahhsofie