MICHELLE NOVEMBER - NY SINGEL

Hei dere! Nå skal dere få høre månedens, kanskje året sang <3 Min venninne Malin Michelle, som går under artistnavnet Michelle November har sluppet en ny låt og den er råkul! Sikkert hørt den 100 ganger siden hun slapp den i går. Hun er den som virkelig må lykkes! Norge trenger en sånn råkul jente på topplisten <3 Og bare så dere vet dere, hun skriver alt selv! Drit flink!! Jeg har linket til musikken hennes før og fortalt litt om Michelle November <3 Men til dere nye lesere, så er hun en venninne jeg har hatt siden 2011-2012. Vi ble kjent i Oslo, på skolen, ble gode venner, var i eksamensgruppe og skrev bacheloroppgaven vår sammen. Hun gikk i paralellklassen min og jeg elsket å være med henne. Etter at jeg flyttet til Arendal har vi vært minimalt sammen, men i sommer kom hun ned hit og overrasket meg dagen før bursdagen min. Hun stod med blomster og gave på trappa. Jeg fikk helt sjokk <3 Så utrolig søt og snilt.

Har lagt ved videoen nedenfor så dere får høre <3 Dere må gjerne følge henne her. Nå skal jeg stelle meg og kjøre bort til svigers. Har ikke sett de på to mnd! For de dro på laaang tur, og når de kom tilbake var jeg dratt til Mexico!! Gleder meg til å se de <3 de har vært savna!

- Michelle November -

Dette innlegget blir ikke markert med reklame da jeg ikke får noen økonomiske fordeler med det. Det er ren og kjær min ærlige mening om Michelle November og musikken hennes <3 Bare sånn før noen skriker ut i kommentarfeltet! Vet forbrukerrådet har kommet med nye regler, men dette er en venninne som anbefaler musikken til en annen venninne!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Når tror du den kommer på spotyfy?
martaalise
martaalise,
Vet ikke :-O Skal høre
nouw.com/martaalise