DIY - støvletter med perler

lets get down to business and make stuff

Jeg spurte dere på snapchat hva dere ville ha mer av på bloggen, og det jeg fikk mest respons på var storytelling og DIY. Storytelling skal jeg også ha, men i dag er det tid for DIY. Noe jeg har savnet veldig mye.. Om dere ser mer på kategorien, så ser dere at jeg var mye aktivere før. Jeg elsker DIY, og burde gjøre det mye oftere. Det er noe terapi med å pusle og lage ting <3 Så i to dager har jeg holdt på med DIY og det første jeg skal vise dere er disse fine støvlettene som har fått seg et løft! Jeg så de i ett butikkvindu for en mnd siden og hadde så lyst på støvletter med perler på hælen. Men så kostet de ganske mye og da kom denne ideen om at jeg kan fikse det selv :-) Til sammen brukte jeg 40 kr! For det var det perlene kostet og jeg hadde både støvletter og lim liggende.

du trenger:

Perler, stofflim, støvletter

slik gjør du:

Denne diy-prosjektet er superenkelt, men du må smøre deg med tålmodighet. Det er ikke bare bare å få perlene til å sitte, men når de først sitter, så sitter de skikkelig godt! Fest de én og én, hold i 10 sekunder og blås forsiktig. Miks store og små perler. La det tørke over natten også er du ferdig.

Gleder meg til å bruke disse på byen når jeg skal pynte meg litt ekstra, eller piffe opp et kjedelig antrekk :-)

________________________________________________________________________________

Nå skal jeg hoppe i dusjen, blogge litt til også gjøre meg klar for venninnekveld <3 Vi skal gå tur og se film :-) Håper dere får en fin torsdag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Så smart og så lekkert. 😊
emiliehelle
emiliehelle,
Maya??
,
Drit lekkre ble dem ❤️
martaalise
martaalise,
Tusen takk Maya 😃 jeg synes også at de ble fine!
nouw.com/martaalise
Veronika
,
Så utrolig fine! 😍
martaalise
martaalise,