tips til matpakken

enkelt og digg mat til matpakken 

Hei dere. I dag tenkte jeg å dele ett tips med dere. Horn med ost og skinke som lages på 1-2-3! Det er så enkelt! Tenkte spesielt på alle dere flinke mammaer der ute som lager matpakke hver dag, og dere studenter selvfølgelig <3 Det er perfekt til matpakken også er det så godt! Det kan bli litt kjedelig med brødskiver hver dag. Så om du lager mange, kan du fryse de ned og ta de ut de dagene du vil ha de i matpakken <3 Perfekt :-)

slik gjør du:

Istedenfor å lage deigen fra bunnen av, skal vi være litt mer effektiv! Kjøp inn to pizzabunner, enten lys eller grov. Rull de ut på kjøkkenbenken og lag trekanter i deigen med en pizzarull. Legg en skive med ost og en skive med skinke på hver trekant og rull de sammen. Rull de innover til spissen, slik at spissen er øverst :-) Om du vil ha det lille ekstra kan du "male" dem med ett egg og strø litt ost og krydder på. Stekes på 180 grader til de blir gyldne og fine. (Ca 15-20 min)

I dag skal jeg bruke dagen på å se over alt jeg skal ta med meg til Mexico. Tenk at jeg drar i morgen. Hvor sykt er ikke det. Sjekker inn igjen etterpå og oppdaterer dere :-) Flyet mitt går grytidlig fra Gardemoen og flyruten min ser slik ut: Oslo-London-Dallas-Cancun. Håper alt går som det skal. Begynner å få litt nerver.. Hehe <3 Men det vokser man på ;-)

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Ønsker deg en riktig god tur og gleder meg til å følge deg i Mexico.
BakingWonderland
BakingWonderland,
Nam! Disse så utrolig gode ut. De kunne jeg tenke meg å bake snart. Elsker hjemmelaget mat i matpakken 😊 Godt tur tur til Mexico!
nouw.com/bakingwonderland
Tina
,
So digg! jeg har en pizzabunn i fryseren,vurderer å ta den opp å lage horn i kveld! takk for tips! gleder meg til å følge deg på tur, det kommer til å gå kjempebra <3 du er tøff