Høsten på TV

Tenkte å holde meg unna bloggen i dag, men så tenkte jeg at jeg måtte ta den tilbake. Jeg ønsker ikke å skrive blogg som handler om de tingene vi har foran oss, men jeg kommer sikkert til å nevne litt rundt om jeg føler for det. Men, bloggen min skal være mest mulig underholdene og positiv! Så da forsetter jeg på det innlegget jeg holdt på med før alt det styret med kvinneguiden og VG.

Jeg har etter at jeg møtte Audun sett så lite på vanlig TV. Når vi har lagt oss ned på sofaen for litt kos så har vi tatt på Netflix eller andre streame-tjenester. Første året hadde vi ikke tvkanaler. Hehe. Men siden det er så lenge siden, så har jeg savnet å sett på enkelte programmet. Noen er helt nye for meg, og noen har jeg sett før. Tenkte å oppsummere ting jeg skal se på i høst. Jeg gleder meg sånn! Ja til mer TV og mindre Netflix, hehe.. :-)

The Voice

Herregud så flinke deltagere! Jeg har aldri sett programmet før og i år måtte jeg kjøpe tv2sumo for å se episodene jeg har gått glipp av. Vanskelig å få med seg alt! Men nå er jeg kommet i á jour. Jeg og Samira så på mange episoder på torsdagen og vi begge ble så rørt! Så mange skjønne deltagere og familier <3 Et skikkelig good-feeling-program! Jeg digger det og skal få med meg alt fremover. Har noen favoritter og de er alle jenter! Girl Power! Jeg personlig hadde valgt Lene Marlin om jeg hadde vært deltager. Nå er jeg superdårlig på å synge, men om jeg hadde vært god, så hadde jeg meldt meg på og da hadde Lene vært valget. Jeg har vært fan helt siden jeg var liten. Mamma hadde cd-ene hennes og hun har de fineste tekstene. Husker spesielt A place Nearby. Det må være min favoritt! Hør og les teksten om du aldri har hørt den før. En nydelig trist sang!

Luksusfellen

Dette programmet må være det smarteste som er laget. Noen deltagere virker litt hjernedø, men de fleste får jeg veldig sympati for. Mange tabber litt og litt over lengre tid kan få store konsekvenser. Vi hater vel alle å betale regninger. Men synes det er drit tøft å stille opp i håp om et bedre og lettere liv.

Jakten på kjærlighet

Jakten på Kjærligheten må være det søteste programmet noensinne! Jeg har ikke sett en eneste episode fra årets sesong, men jeg skal ta igjen på sumo denne uken. Det er jo så romantisk, kleint, søtt og sjarmerende program. Veldig pute-tv! Hehe. Synes det er ekte og det gir meg en god følelse å se på! Kjærlighet <3

Skal vi danse

Kostymer, kjendiser, dans og show! Kan det bli bedre? Jeg elsker dansing og jeg elsker den store underholdningsverdien dette programmet gir meg! Jeg får så lyst å hoppe ut av sofaen og svinge meg rundt. Når Audun er ferdig skal jeg melde oss på dansetimer. Vi har faktisk 3 timer med tango da, hehe. Det tok vi før vi reiste til Argentina. Kan ikke skryte på oss at vi husker så mye, men det var kjekt!

Revenge Body med Khloe Kardashian

Ja, så var det et program om kropp da. Det elsker vi jo, uten å si det høyt. Haha. Men man får en skikkelig motivasjon av å se på disse flinke deltagerne som snur opp livet for å komme i beste form noensinne! Synd motivasjonen kun holder til dagen etter, hehe. Neida. Jeg prøver hver dag, men jeg er ikke like flink som disse! Det jeg liker er at mange deltagere kommer som veldig overvektig, men sier seg fornøyd med den kroppen de går ut med - uansett om de ikke er supertrente med sixpack. Det er virkelig ikke sånn at man må være tynn for å være sunn! Man kan også være fin selv om man er litt rund. Det viktigste med programmet er at man lærer hvor viktig det er for godt kosthold og trening. Det er motivasjon det!

Farmen

Farmen har jeg aldri unnet en tanke. Men i de seneste årene så har jeg fulgt med litt her og der, og det er jo så morsomt! Jeg kunne lett vært med, selv om jeg ikke kan en dritt om dyr eller gårdsarbeid. Men det hadde vel kanskje vært en del av sjarmen. Man lærer hele tiden. Synes kampene er de gøyeste! Vet ikke hvor bra jeg hadde gjort det der, men gøy å se på er det i hvertfall!

___________________________________________________________

Hva skal dere se i høst?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

liker
,
Gøy med slike innlegg. Men liker bedre personlige innlegg. Når skal du skrive om faren din? Her går det i serier. Liker ikke tv!
Henriette
,
Farmen gleder jeg meg til!