a sunday in Oslo

Hei dere. Nå er jeg tilbake i sofaen etter å ha vært i Oslo for å besøke Audun. Jeg bor ca 40 min unna, så jeg må kjøre litt før jeg kommer til sentrum. Veldig kjedelig, for de har satt opp bommen til 49 kr.... Synes det er litt heavy. Men men. Jeg vil jo gjerne være med han uansett! Det som er dritt er at jeg bare får én time. Og nå besøker jeg han én time, fire dager på rad :-) Haha. Prøver å få mest mulig. Når jeg kommer frem til Oslo må jeg komme meg til Grønland også finne parkering. Det er ikke bare bare. Folk er så jævlig frekke! Stjeler plasser rett foran trynet på deg selv om du står å venter og har ventet i en halvtime. Jeg kommer alltid en time-en halv time før jeg har besøkstid kun pga parkering. Hehe. Men likevel så finner noen det for godt til å bare ta plassen med en gang de kommer, selv om de ser meg, og selv om jeg sier i fra. For to uker siden hadde jeg en situasjon der jeg hoppet ut av bilen for å si i fra til noen. Jeg bare "Hei du! Jeg ventet på den plassen! Den skal jeg ha", også svarer han "Ja, skjønner, men jeg skal besøke min bror i fengsel". Da svartnet det for meg. Skrek tilbake "Jeg skal besøke kjæresten min i fengsel, så vi har alle noe vi skal!!". Og istedenfor å si unnskyld og rygge seg ut av plassen så gikk han rolig bort til billettautomaten, betalte og la den i bilen sin. Omg. Jeg skrek og skrek men han bare overså meg. Haha. For en type! Hadde håpet å treffe han inne i venterommet, men jeg måtte stå ute å håpe på en ny plass så jeg kom for sent. Var dritsur. Jeg kom én time før, også tok han plassen min med en gang han kom, og likevel kom jeg for sent og måtte stresse. Stod ulovlig parkert i én time og kunne risikert både borttauing og bot. Men slapp heldigvis unna - flaks! Håper jeg treffer han igjen for jeg har lyst til å si igjen hvor egoistisk og frekk han var.

Men, nok om sinna- Marta. Det var veldig koselig hos Audun. Han har ikke hatt det topp siste uken men nå går det mye bedre. Han er så glad når jeg er der og vi koser oss maks! I dag kjøpte jeg litt godt til han, også prøvde vi å sitte slik vi alltid satt i stuen hjemme. Ikke helt det samme, men deilig å sitte i armkroken hans <3 I morgen har jeg en tidlig time hos han og det er kun pga vi får 1,5 time på morgenen. De andre dager har hatt rettssak, så da er jeg tvunget til å ta 1 time på kvelden. Og på onsdag er det null besøk, så tirsdag blir siste dag med besøk før jeg drar på torsdag :-( Blir trist å gå så lenge uten han. Håper han får ringt som vanlig slik at vi i hvertfall har 20 min med telefon... Men akkurat nå så angrer jeg litt på at jeg valgte så mange uker.

skjørt H&M, topp Zara

Nå ser jeg Kardashian og koser meg med søppeltv. Helt sykt hvor lett og underholdende det programmet er. Deilig å koble av og ikke trenge å tenke så mye - haha! Etterpå blir det Farmen! Gleder meg til tvekamp :-) Savner Line da. Hun lagde bra tv og gjorde mye morsomt. Hehe.. Men nå skal jeg svare litt på kommentarer og skrive ett innlegg til! Det er jo søndag tross alt og jeg har ikke oppdatert så mye her i det siste <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer