oslo faenskap

Hei dere. Vært sykt frakoblet fra bloggen for jeg har fartet en del rundt her i Oslo. I går var jeg i Oslo tidlig for å besøke Audun halv ti. Fikk være der til elleve og etter det spiste jeg lunch med Iselin. Jeg hadde tatt toget til byen, men aldri igjen! Ahh.. Så mye stress for å komme seg tilbake og drive å farte med kollektiv i byen. Savnet bilen min. Og å komme seg hjem var enda verre. Da ble Alex med meg og hun overnattet. Vi spiste suppe og rundstykker til middag også jogget vi i 40 min sent på kvelden. Vi hadde ikke så lyst, men vi hadde sagt at vi skulle, så da dro vi hverandre ut. Så mye lettere å være to altså!

I dag stod vi opp i halv ni tiden, spiste frokost, vasket opp og dro til Oslo igjen, men denne gangen med bil. Fikk litt panikk for jeg hadde avtale med en vippetekniker kvart på elleve og tiden begynte å nærme seg. Parkeringen er ikke bare bare i Oslo, så jeg parkerte i et p-hus! Når jeg kom tilbake måtte jeg betale 380 kr! 380 fuckings kroner!! Altså, så jævlig teit. Ahh! Og jeg kunne ikke vært uten bil heller, for etterpå skal jeg besøke Audun i Grønland. Og det har vært mange timer med "venting". Men har løst det med å være med venninner og jeg har også rukket å tatt på negler. Så nå er jeg klar til reise! :-) Akkurat nå sitter jeg hos en venninne og vi har spist taco!

Etter besøk hos Audun etterpå drar jeg hjemover der jeg bor her i Oslo som er hos hans familie. Det blir trist. Gruer meg allerede til klokken er kvart over åtte, for da er det ikke før om 5 uker til jeg får se han igjen...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Di 5 ukene kommer nok til å gå fort😉 ønsker deg masse lykke til😃
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Tusen takk! Ja håper det 😃
nouw.com/martaalise
Ellendelin
Ellendelin ,
Vad fin du är!
nouw.com/ellendelin
martaalise
martaalise,
😃 takk <3
nouw.com/martaalise
Tonje
,
Så utrolig fint bilde av deg der!