oppdater høstgarderoben

(annonselinker)

Hei dere :-) Da er jeg landet i London og videre herfra går turen til Dallas! Omg, jeg er så spent! Lurer på om jeg kommer frem hel.. Begynner alltid å miste troen på piloter og fly når jeg er ute og reiser. Liker selve reisen, men når vi er høyt oppe i luften, så blir jeg deppa og tror det verste. I dag er første gangen jeg reiser til et annet kontinent alene. Det lengste jeg har reist alene er rundt om i Europa, og der har jeg reist mye. Men aldri så langt som i dag. Flyet fra London til Dallas tar 9 timer tror jeg. Skal prøve å oppdatere derfra også :-)
Skulle egentlig forhåndskrive ett par innlegg til i dag, men jeg fikk kun lagt inn bilder og linker. Like greit. For da kan jeg oppdatere dere hvordan det går :-) Og det visste jeg jo ikke i går. Men jeg rakk å velge ut mine høstfavoritter fra nyhetene som er kommet i butikk nå. Og jeg sikler så sykt etter strikkekjoler og den Adidas boblejakken! Så fin! Den finnes i svart også, men jeg må ha farger! Den beige buksen skulle jeg hatt med meg til Mexico, for den var så lekker! Sikkert kjempe fin til høyhælte sko.
Ellers har jeg plukket ut noen fine klær som kan passe til årets julebordsesong! Den beste festsesongen! Jeg har allerede planlagt 2 julebord. En med jentene i Oslo og en med jentene i Arendal :-) Perfekt!
Hva synes dere var finest av nyhetene? :-) Ønsk meg god tur videre da! Jeg kunne ønske jeg hadde tilgang til bloggen i luften, haha! følg turen min på snapchat: martalise <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer