min nye fuskepels <3

(annonselenker)

my new fur <3

fuskepels jakke her

Åh herregud så glad jeg ble i går. Midt oppi alt kaoset på tlf og på bloggen så kom denne fine jakken <3 Den har jeg ventet på i noen dager og sett sånn frem til å få! Så nydelig, myk og deilig. Jeg elsker fargen og gleder meg til å gå med den. Den skal også henge fremme i walk in som en fin detalje når jeg ikke bruker den - for den pynter sånn opp! Jeg har også fått over knee sko som dere kan se HER. De to sammen blir så vinterlig og stilig <3 Ser at jakken også kommer i grønn.. Skulle gjerne hatt den også.. Hehe. Kanskje til neste mnd!
Nå skal jeg opp og gjøre litt øvelser, rydde kjøkkenet, ta bilder av resten av tingene jeg har fått, se en episode av Bonderomantikken (haha), og dusje! Fjoo! Jeg klarte ikke å stå opp i går slik jeg hadde planlagt. Så da prøver jeg i dag :-) Håper ikke jeg sovner.... Zzzz... Trenger å blogge! Har litt på hjertet merker jeg :-) Men hei, legg meg til på snapchat i mellomtiden: martalise <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

May-Britt
,
Jakka var knall tøff 😃Støvletter var det flere som fikk lyst på dem var bare rååååååå lekkre ❤️😍
martaalise
martaalise,
Haha ja vet!! 😍
nouw.com/martaalise
Helen
,
Hvorfor uttaler du deg aldri om andre bloggere? Er du redd for at de skal ta deg for noe tilbake om du henger de ut først? bare lurer da det er vanlig i bloggverden nå til dags
sofiebacklund
sofiebacklund,
Så snygg! Har verkligen börjat älska fuskpälsar😻
nouw.com/sofiebacklund
Ida Mathilde
,
Woow! For en stilig pels! <3
A
,
Nydelig
Turid
,
Så lekker, denne blir herlig når kulda setter inn, Det er så mye flott i butikkene nå og i nettbutikkene også. Masse lekkert i fuskpels i år.
martaalise
martaalise,
Vet <3 elsker fuskepels! 😃
nouw.com/martaalise
Tiril
,
Alle Ellos klærne du reklamerer for gir meg mye inspo! Det kjøpes og kjøpes! Har akkurat 30 kg og kan endelig finne vanlige klær. Elsker de innleggene for jeg trenger en ny garderobe. Mitt spørsmål til deg. Har du noen regler i forhold til kropp og klær? Jeg er nå cirka str som deg men sliter med å sette sammen klærne mine.