et besøk hos massasjeklinikken + rabattkode

reklame

MASSASJEKLINIKK ARENDAL

På mandag var jeg nede i byen for å få en deilig massasje! Endelig får jeg reklamere litt for min venninne Remelda som har startet massasjeklinikk! Hun åpnet den i juni og har gjort det så bra. Før hun åpnet klinikken kom hun hjem til meg og Audun for å massere oss til en billig pris. Hun er så god! Verdens beste! Dere husker hun kanskje fra snappen min? :-) Haha. Jeg kan ikke tro at hun har lykkes så bra! Hard work pays off!
Denne gangen fikk jeg 30 minutter med rygg og nakke massasje. Så deilig. Blir lei meg når tiden er brukt opp! Hun er så sterk og god! Hun tilbyr diverse behandlinger og om noen uker har hun også hot stone massasje. Jeg håper jeg får være prøvekanin i begynnelsen ;-)
Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle merke dette innlegget. Det er selvfølgelig ikke betalt innlegg, siden hun er venninnen min - men det er jo på en måte reklame. Og jeg går 100 % god for henne! Hun har vært vår massør helt siden vi ble kjent med henne i våres og jeg synes hun er råflink - som dere kanskje skjønner, hehe :-)

The best masseuse in the world

Det som også er ett stort pluss med Massasjeklinikken er at Remelda tilbyr svært lave priser. På div andre klinikker skal de ha 8-900 kr for en time massasje. Det blir fort til at få har råd til å unne seg det! Mens Remelda gjør det mulig for flere å ta massasje!
Jeg er en stor fan og nå får flere av dere sjansen til å prøve henne. I hvertfall dere på Sørlandet! Hun vil gjerne gi dere 10 % på en behandling. Dere kan velge mellom klassisk/terapautisk massasje, fotpleie med massasje, velvære massasje og kopping. Sistnevnte har jeg enda tilgode å prøve! Oppgi "marta" når dere bestiller så trekker hun i fra :-) Følg henne gjerne på facebook HER.

ring 92113991 for bestilling!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Henri
,
For en søt dame! Kunne ønske jeg bodde i arendal 😟
Oline
,
Dette hadde vært en fin julegave til mamma. Hun er så stiv!
martaalise
martaalise,
Ja, ikke sant! <3
nouw.com/martaalise