9 nye tilskudd i garderoben

annonselenker

over knee-støvletter her, kjole her

God kveld folkens :-) Her har jeg akkurat benket meg foran tven. Herlig med kveld. Jeg har vært ute i noen timer i dag, fikset litt til bloggen og tatt bilder. Jeg mottok noen klær for noen dager siden og endelig får jeg vist dere! Min favoritt er støvlettene og fuskepelsen.. Mmm! Så nice altså. Nå er det nesten sånn at jeg vil at det skal bli kaldere i luften, haha :-) Støvlettene tok jeg i bruk allerede i dag. De er så lekre og behagelige. At de er lave gjør det mulig å gå med dem til hverdags også :-) I morgen skal jeg ta frem genserkjolene mine slik at jeg kan matche støvlettene mine med dem! Det er min favorittoutfit på høsten. Lang strikke/genser kjole, strømpebukser og over-knee-støvletter!

shorts, skjorte i silke her

Denne gangen bestilte jeg noe til Mexico. Shorts og de skoene under som jeg kan bruke. Blir litt rart å gå fra sommergarderobe til høstgarderobe, også tilbake til sommer igjen. Shortsen var så myk og god! Jeg må ha den i svart også. Sikkert deilig å gå med om kvelden her hjemme... Jeg har egentlig mange hvite skjorter, men måtte ha denne og! Den er helt lik den forrige jeg bestilte i khaki grønn. Og siden jeg likte den så godt, så måtte det bli en i hvit og. De er i silkestoff - så de er litt finere enn de jeg har fra før av.

bukse her

Også var det denne buksen da. Herregud så mange snapper jeg fikk når jeg la det ut isted! Den er så lekker og sitter støpt på!

kjole her

Kjolen skal få bli med meg til Mexico, selv om den har litt høstfarger. Den har et utrolig fint snitt og ligner på mye av det jeg har fra før av. Når jeg så den, så bare MÅTTE jeg ha den. Var det første jeg bestilte av alle de tingene her.

skinnbukse her

Også var det en bukse til. Den er i skinnimitasjon og er ganske trang. Ville gått opp en str! Vet de går seg ut, men jeg synes den var et hakket ubehagelig. Jeg har vært borti det før, og det blir mer og mer behagelig. Så jeg får vel bare sitte med den og gå med den hjemme ett par dager, for den er kjempe fin! Den vil jeg helst spare til kvelder ut på byen og når jeg skal være litt finere.

fuskepels jakke her

Jakken har jeg vist dere i et eget innlegg, men den er for fin til å ikke ha den med!

m, treningssko her

Også til slutt bestilte jeg noen sko til Audun. Han er jo ikke akkurat en gutt som sitter stille... Så da må han ha nye joggesko en gang i blant. Mye oftere enn meg, hehe :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
såå mye lekkert !
nouw.com/kristinw
July
,
Så mye fint😍 Hvilke strl har du i den svarte buksen? Den måå jeg bestille, men usikker på hvilke strl jeg trenger 😊 klems
martaalise
martaalise,
Begge to i 42! Skulle gjerne hatt en større i skinnbuksen 🤔👎🏼
nouw.com/martaalise