DIY - jelly soap

do it yourself - jelly soap

Jeg kan ikke tro at det er 2 uker til jeg reiser til Mexico i dag. Ahh.. Shitt så fort tiden har gått! Jeg som lengtet sånn for noen mnd siden og nå er det rett rundt hjørnet. Håper alt går etter planen. Jeg trenger Mexico, bloggen trenger Mexico - haha! Håper Mexico trenger meg og at jeg kan gjøre nytte. Men nok om det! Dette innlegget skulle egentlig være DIY - så jeg kan bable mer i ett annet innlegg :-)

Forrige uke laget jeg disse jelly-såpene, eller gelesåpene :-) Jeg har sett de på Pinterest så mange ganger og ønsket å lage noen selv. Men prøvde oppskrifter jeg fant, og de funket veldig dårlig. Så måtte gjøre litt om.. Og tilslutt gikk det og de ble så søte! Tok med meg en i dusjen, en på kjøkkenet og en til håndvask på badet :-) De andre blir gaver som jeg pakker i cellofan.

du trenger:

12 gelatinplater, såpeduft, såpefarge, glitter, 4 dl vann, silikonformer, 2 dl flytende hvit såpe

slik gjør du:

Kok opp vannet og rør inn gelatinen, når det er klumpfritt kan du tilsette farge, glitter, duft og flytende såpen. Rør godt og hell i formene. Strø litt glitter over om du vil ha siste finish :-) Sett i kjøleskapet i noen timer.

Det jeg ikke planla var at glitteret skulle legge seg helt øverst. Synes det var så fint :-) Dette må dere prøve, enten alene eller med noen små <3 Det synes de sikkert er kjempe gøy! Lage sin egen såpe!

___________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

marieoma
marieoma,
Såå fine de ble!!! Har lenge hatt lyst til å prøve å lage såpe, så desse må jeg prøve meg på 😃
nouw.com/marieoma
martaalise
martaalise,
Ja, veldig gøy <3
nouw.com/martaalise