iconic essentials

(annonselinker)

Endelig helg dere! Hva står på planen hos dere? Jeg har vært med Alex på senteret i dag. Prøvde å beherske meg litt siden jeg snart skal reise. I kveld skal vi kose oss skikkelig :-) Heldigvis er leiligheten fin og klar! I forgårs var jeg med Audun og det var veldig koselig. Han er savnet <3 Til og med når jeg er med han, for da vet jeg at tiden tikker.. Hehe.

Men i dag ville jeg introdusere dere for Iconic Essentials av Jeanne Damas. En utrolig fin, rolig og ikonisk kolleksjon som passer til både hverdag, jobb og fest. Den kan styles opp og ned - etter hvilken anledning du ønsker :-) Det er kanskje det jeg liker best; at man kan gjøre seg mer hverdagslig, men samtidig pynte opp antrekket slik at man kan gå ut å gjøre byen farlig ;-) Haha!

Det er umulig å kun velge noen favoritter fra kolleksjonen. Så jeg lagde tre kollasjer med de plaggene jeg likte best :-) Men om jeg likevel må velge så er skinnskjørtet, kåpene, og bootsa mine favoritter. Den beige kåpen, buksene og de burgunder bootsa har jeg allerede :-) Skinnskjørtet må jeg bestille neste mnd. Det er perfekt for sesongen vi er i nå!
Jeg snuser litt på kåpen over her, for det er en farge og mønster som aldri går av moten. Den er utrolig lekker til høye pumps, sort bukse og en fin topp når man skal ut, men den er også kul til casual look med loafers og en hvit skjorte :-) Jeg kan virkelig ikke få nok av kåper!
Også har vi den ikoniske hvite skjorten. Den må vi ha i garderoben! Jeg har flere varianter, men de har alle det samme til felles; den passer til alle anledninger og den er hvit ;-) Jeg har også forskjellige størrelser. Av og til vil jeg at den skal sitte inntil kroppen og være litt mer sexy, mens til hverdagsbruk liker jeg den litt "oversized" og "casual".

my iconic essentials

I skapet mitt har jeg mange basic plagg som jeg kan style opp og ned. Men min favoritt akkurat nå er dette antrekket. Skjørtet er på salg nå, og det har jeg hatt i over ett år. Har brukt det så mye! Støvlettene er bare elsk på både hverdag og fest! De gikk jeg med på shopping i dag, men tar de også i bruk når vi skal ut senere :-)

Nå skal jeg lage en rosa gin tonic til meg og Alex, så skal vi spise lasagne, også ut i Arendal :-) Kom gjerne bort om du ser meg ute <3 det er det koseligste jeg vet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Nydelig veske!
nouw.com/asfaltenke
martaalise
martaalise,
Ehh
,
Veldig enkelt for deg å kle deg i klassiske plagg. Ansiktet ditt er veldig klassisk og passer til alt. Kunne ønske du kunne linket til plagg som passet alle kropper og former. Ikke bare de som er rett ned med et enkelt utganspunkt. 😲) ikke vondt ment!
martaalise
martaalise,
Ja, men jeg er jo ikke rett ned??? Er klassiske plagg som passer til alle slags kropper 😊
nouw.com/martaalise
odaulrikke
odaulrikke,
Gud så mye fint! Marta, du gjør meg blakk hahha 🙈 ha en superfin kveld, fineste! 💗
nouw.com/odaulrikke
martaalise
martaalise,
Veronika
,
Hvilken butikk var du i da du snappet i går? Sykt fin den sorte blonde-kjolen du hadde på deg i prøverommet 😍
martaalise
martaalise,
Den blonde kjolen var i en mørk grønnfarge. Så kanskje svart ut på snap! Men den var sykt fin <3 Fant den på Lindex!
nouw.com/martaalise
Lindus
,
For en fin kolleksjon! Du kunne vært modell for Ellos! Er det noen plagg du ikke passer? Fin i alt 😀
martaalise
martaalise,
Haha, ja du får tipse de om det 😉 snill du er <3
nouw.com/martaalise
Nille
,
Klær kan du! Digger stilen og smaken din! Jeg har lyst på alt du legger ut. Visste ikke hva Ellos var omtrent før du begynte å blogge om det. Nå er jeg hektet! Ellos er god på størrelser ❤️ PS: du stråler!
martaalise
martaalise,
Ja, helt enig <3 Der finnes det str uansett <3 😃 Så kjekt at du liker postene mine om klær <3
nouw.com/martaalise