høstlig mimosa

apple, cinnamon and champagne <3

Hei dere. I dag skal Alex hjem til Oslo :-( Og jeg blir igjen her i Arendal. Båring! Men er ikke mange dager til jeg også skal innover. Men blir ikke før helgen slik at jeg kan besøke Audun lørdag og søndag. Gleder meg allerede. Før den tid skal jeg slappe av, blogge, kose meg her hjemme og pakke. Rekker kanskje noen venninnekvelder også. Hva skal dere denne søndagen? Jeg burde komme meg ut på en treningstur etterpå.

Men, over til søndagsoppskrift. Jeg laget en sykt deilig høst-mimosa og den må jeg dele med dere! Den kan dere servere som en velkomstdrink til middagsgjester dere får besøk av i løpet av høsten. Siden det både er epler og kanel så er den veldig høstlig <3 Må prøves :-)

slik gjør du:

Finn frem to champagneplass. Dypp de i agavesirup/honning for å så dyppe de i kanel. På den måten får du en fin kant :-) Kanel er jo så godt! Om det blir for sterkt kan du blande sukker og kanel først. Skjær opp tynne epleskiver og legg de i glassene. Hell oppi halvt glass med cava/champagne og halvt glass med eplecider. Dryss kanel over som siste finish :-)

Nå skal jeg finne ut litt av hva jeg kan lage oppskrift om når jeg drar til Mexico. Har så lyst til å forsette å dele oppskrifter selv om jeg er på reise, for da blir bloggen litt mer variert ;-) Jeg blir jo vekke i nesten 5 uker, så det blir jo 10 oppskrifter det - siden jeg har to oppskrifter i uken :-) Så nå blir det litt å rekke denne uken! Er ikke sikkert jeg får det til, men skal prøve!

__________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

pineapplesara
pineapplesara,
Dette så helt utrolig godt ut!!
nouw.com/pineapplesara
marieoma
marieoma,
Dette såg kjempegodt ut!
nouw.com/marieoma
Mariejuliussen
Mariejuliussen,
Nam, det så nydelig ut! 😻
nouw.com/mariejuliussen
kristinw
kristinw,
det er sikkert en supergod smakskombinasjon !
nouw.com/kristinw
martaalise
martaalise,