mangosnop

Hei dere. I går var jeg i Oslo i retten. Gikk før det var ferdig, for jeg var så trøtt. Fikk ikke snakke noe særlig med Audun heller. De var så strenge! Mens andre tiltalte får lov til å snakke mellom seg og med hvem de vil. Audun må ned i et slags rom hver gang det er pause. Sa i fra til politiet at det er jævlig urettferdig. Han var enig i det da, men det var reglene. Så det er stor forskjell mellom de tiltalte, og det er fordi noen er fri under rettssak mens andre sitter inne. Tåpelig. Hva kan jeg si som kan "skade" rettssaken, som kjæresten hans, når de andre får snakke mellom seg og med hvem de vil. Jaja. Jeg fikk i hvertfall besøkt han i går kveld og det var koselig. Skal besøke han i morgen og, før jeg drar til Arendal med Alex <3

I dag er det onsdag og da skal jeg dele oppskrift med dere <3 Jeg pleier å lage noe lignende som dette om vinteren. Klementin dyppet i sjokolade med litt havsalt. Denne gangen har jeg laget med en liten vri. Mango istedenfor klementin og nøtter istedenfor havsalt :-) Mmmm.. Kanskje ikke en oppskrift, men et tips ;-)

slik gjør du:

Smelt sjokolade over et vannbad. Du trenger en halv plate med mørk sjokolade. Skjær opp en mango og hakk opp nøtter. Dypp mangoen i sjokoladen og strø over nøtter. La det stå i 10 minutter slik at sjokoladen stivner. Nyt! Eller ta de i en cellofanpose og gi det vekk som vertinne/nabogave :-)

mango and chocolate

Nå skal jeg lage Auduns kyllingsuppe til middag. Litt tidlig enda, men den er god når den får stå litt :-)

___________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Åh, det så supergodt ut! Skal definitivt prøve å lage det selv 😍 så kjipt og dårlig at du ikke fikk prate med Audun under retten... åå, men du er sterk Marta! Du inspirerer meg på så mange måter ❤️stor klem til deg!
nouw.com/odaulrikke
martaalise
martaalise,
stor klem tilbake <3 tusen takk for at du følger 😃
nouw.com/martaalise